Savnet til kunderne drev Ann Kristine tilbage til frisørfaget

Den passioneren indehaver af Salon Klippen, Ann Kristine Pedersen (Foto: Privat)
Profilbillede
dato

I Randers finder man Salon Klippen, hvor indehaver Ann Kristine Pedersen sidder med mange års erfaring i faget. VORES Randers har taget en snak med Ann Kristine om forretningen.

Nordbyen, Randers. Her valgte indehaver Ann Kristine Pedersen sidste år at åbne sin nye salon. Hun oplevede, at der manglede en frisør i området, og efter et år væk fra arbejdet som frisør vendte hun i 2022 tilbage til faget med Salon Klippen. 

Trangen til at vende tilbage til den branche, som Ann Kristine Pedersen i 13 år har beskæftiget sig med, blev for stor, og hun savnede det daglige arbejde i salonen. 

“Salon Klippen begyndte, fordi jeg syntes, at der manglede en frisør i Nordbyen. Da jeg havde prøvet nye udfordringer i et år, kunne jeg mærke, det var det helt rigtige, at jeg skulle tilbage til frisørfaget. Derudover har jeg også før været selvstændig med en salon i Århus, og den blev solgt da jeg gik på barsel.”

“Jeg har savnet at lære alle mine kunder, hvordan de får det optimale ud af deres hår. Salonen åbnede i bund og grund, fordi jeg savnede mine kunder, og det at gøre en forskel for dem,” fortæller Ann Kristine Pedersen.


Panoramabillede af den fine salon (Foto: Privat)

Fokus på faglighed
For Ann Kristine Pedersen er det vigtigt, at den faglige ekspertise altid er i højsædet. De mange års erfaring sikrer et højt professionelt niveau, og hun holder sig løbende opdateret ved ofte at deltage i kurser, så alle de nyeste teknikker sidder i fingrene, når hun griber saksen. 

“Min passion inden for frisørfaget er helt klart at klippe. Jeg brænder for at skabe de gode detaljer, både rent klippeteknisk, men bestemt også at lave en farve, som kan fremhæve klipningen helt rigtigt.”

“Derudover så synes jeg selv, at jeg skiller mig ud på min klippeteknik, og de frisurer den resulterer i. Jeg vil skabe en lækker frisure, som skal være nem for kunderne at style, så de bliver den bedste udgave af dem selv hver dag,” forklarer hun. 


Frisørens bedste venner, "værktøjet" (Foto: Salon Klippen)

Ann Kristine Pedersen slutter af med en forsikring om, at man hos Salon Klippen altid får en oplevelse med fokus på en stor faglighed. 

“Jeg er 30 år og har 13 års erfaring, så jeg er en ung frisør med mange års erfaring. Hos mig får man en drønhamrende professionel oplevelse! Hvis man kommer her, får man nye informationer om håret, hårvask samt hovedbund. Til gengæld kommer man ikke her i salonen for at få det sidste nye sladder fra naboen.”

Mød Ann-Kristine Pedersen og resten af Salon Klippen på adressen Hobrovej 134, 1 sal 4, 8920 Randers. Der er tre timers gratis parkering lige uden for døren ved salonen.

Du finder meget mere om Salon Klippen på deres Facebookside og hjemmeside.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: SALON KLIPPEN