Rusten skulle bankes af da Kristrup-kvinderne var i Risskov

3. Division Kvinder: VRI Risskov - Kristrup Boldklub (Foto: Privat)
Profilbillede
dato

Søndag aften var Kristrup Boldklubs 3. divisionskvinder på besøg i Bellevuehallerne, hvor VRI Risskov ikke ville lade gæsterne komme let til fadet. Dette var deres første kamp siden 2. februar, hvilket satte sit præg på spillet.

Kent Smeds tropper skulle langt om længe i kamp igen, men niveauet var ikke som ønsket. Efter en kamp hvor pigerne var meget uskarpe, måtte de nøjes med et uafgjort resultat på 22-22. Dette efterlod Kent Smed med blandede følelser:

“Jeg står med en blandet følelse. Efter en lang pause, på over en måned, er niveauet derefter. Vi var alt for uskarpe i de ting vi gør. Blandt andet brænder vi alt for meget. Positivt er det, at vi kommer frem til chancerne - men der skal bankes en del rust af pigerne igen, og det kan vi allerede gøre tirsdag mod Stavtrup.”

Nu skal man altså tilbage på træningsbanen for at få hævet bundniveauet, mener Kent Smed.

“Vi skal hæve vores bundniveau, vedr. vores afslutninger. De er alt for uskarpe, blandt andet på kontra, helt frie ind over, hvor vi bare skyder deres keeper lige i armene. Det skal ændres til næste gang, for vi kommer frem til mange fine muligheder.”

Men fokus er på de næste kampe, understreger han. De har allerede muligheden, når de tirsdag aften skal en tur til Viby.

“Efter en så lang pause, fik vi en snak før kampen; alle er blevet enige om, at vi her den sidste måned skal gå til makronerne, da der kommer mange kampe lige oven i hinanden.”

I morgen, tirsdag den 7. marts, skal Kristrup Boldklub møde Stavtrup Viby på udebane. Kampen fløjtes i gang klokken 20:15.

Kampens resultat: 22-22
Række: 3. Division Kvinder

Kilde: Cheftræner Kent Smed, Kristrup Boldklub 2 - 3. Division Kvinder