Romalt IF løb med sejren efter overtidsscoring

Lørdagens møde mellem Romalt IF og FC Thy-Thisted Q på RMS Park Romalt bød på en 1-0-sejr til hjemmeholdet.
Assistenttræner Henrik Andersens umiddelbare reaktion på lørdagens kamp:

Jeg er glad over at vinde topkampen, og overtage 1. pladsen. Samtidigt også at spillerne i store perioder fulgte det taktiske oplæg.

FC Thy-Thisted Q-mandskabet havde momenter, der især begejstrer assistenttræneren:

Vores forsvar og målmand stod stærkt, mod en dygtig modstander, som hovedsageligt spillede på omstillinger. Vores offensiv producerede mange chancer, men manglede i flere situationer det sidste held. Men specielt i 2 halvleg sad vi tungt på FC Thy, men måtte frem til overtiden, før det endelig lykkedes at score.

Derudover fremhæver Andersen hele holdets præstation:

Jeg vil fremhæve holdet. Vores normale angrebsduo var kun i begrænset aktion pga skade og studietur, men resten af holdet formåede alligevel at holde et hårdt pres på Thy’s mål, og skabe chancer.

Med hjemmesejren i hus kan Romalt IF nu se frem til, at de i den kommende runde møder Silkeborg IF Q på RMS Park Romalt søndag den 31. oktober klokken 14:30.

Kampens resultat: 1-0 til Romalt IF
Række: Kvindeserien Vest