RK07 snuser til førstepladsen efter tirsdagens sejr: “En lækker sejr”

RK07 - U16 Drenge (Foto: Privat)
Profilbillede
dato

RK07-drengene kunne tirsdag aften juble over en flot hjemmesejr i RMS Park. Holdet besejrede FC Djursland med en overbevisende 5-2-sejr, hvor især Tobias Linderoth var i vældigt spillehumør og krydrede præstationen med et hattrick.

Holdets træner, Jakob Pilgaard, var selvsagt meget tilfreds med sejren og roste særligt holdets præstation i 1. halvleg. Her spillede RK07-drengene med stor intensitet og pressede FC Djursland på banen.

I 2. halvleg gik RK07-drengene lidt ned i tempo og fik ikke sat samme tryk som i 1. halvleg. Til gengæld var holdet farlige på kontra, og det udnyttede Linderoth til at fuldføre sit hattrick.

“En lækker sejr, med dejligt mange scoringer. Især i første halvleg spiller vi virkeligt godt, og fører helt fortjent. I anden halvleg er vi dejligt effektive på kontra.”

Jakob Pilgaard roste selvfølgelig også Tobias for hans flotte præstation i kampen, men understregede samtidig, at sejren var en holdpræstation. Alle spillerne gjorde en god indsats og bidrog til holdets flotte sejr.

“I første halvleg var alle gode. Men med tre mål var Tobias Linderoth svær at komme udenom,” anerkender Pilgaard.

RK07-spiller, Kasper Jakobsen, giver sin reaktion på en situation, hvor han klart føler sig bortdømt:

“Der var kæmpe frispark, han sparkede benene væk under mig,” udtalte Jakobsen omkring situationen, hvor han trådte i bolden og Djursland reducerede.

“Både dommer og holdkammerater så dog ikke situationen ligesom Kasper,” griner cheftræner Pilgaard.

Med hjemmesejren i hus kan RK07 nu se frem til, at de i den kommende runde møder Frederikshavn fI på M.A.R.S ARENA (Frederikshavn) lørdag den 13. maj klokken 12:00.

Kampens resultat: 5-2 til RK07
Række: U16 Drenge Liga 2

Mål
37'1-0Tobias Linderoth
39'2-0Anders Platz
45'2-1Gradie Mwemena
65'3-1Tobias Linderoth
67'4-1Tobias Linderoth
75'5-1William Svejgaard
77'5-2Rawan Ibish

Kilde: Træner Jakob Pilgaard, RK07 - U16 Drenge Liga 2