RK07 smider 3 point i overtiden

Kristrup Stadion lagde græs til søndagens opgør, da mandskabet fra RK07 på hjemmebane tog imod Jetsmark IF i en sand styrkeprøve.

Det lykkedes RK07 at banke 2 mål i kassen, men alligevel måtte de nøjes med det ene point.
Træner Jakob Pilgaard forklarer:

“Ærgrelse, da Jetsmark udligner i overtiden, og da vi faktisk havde chancer til at lukke kampen inden.
Men ellers en god kamp i højt tempo, 2 gode fodboldhold.”

Kampen viste en jævnbyrdighed i mellem RK07 og Jetsmark IF på dagen, hvilket giver plads til forbedringer ifølge Jakob:

“Vi har en periode i begge halvlege, hvor vi kommer til at sparke i stedet for at spille, og bliver lige lovligt reagerende i stedet for agerende. Det skal vi gerne eliminere.”

Det uafgjorte resultat betyder, at RK07 noterer ét enkelt point på kontoen. Fra kampen fremhæver Pilgaard en særlig præstation:

“Fidusbamsen kom med Sebastian Kristensen hjem i dag, men alle i bagkæden leverede virkeligt stærkt.
Længere fremme på banen blev der virkeligt løbet mange meter, nogle forgæves, men alle ydede den nødvendige indsats.”

RK07 spiller igen på tirsdag den 27. september, hvor de møder Viborg Sdrm. IK på Liseborgcentret med kickoff klokken 17:30.

Kampens resultat: 2-2
Række: U16 Drenge Liga 2

Mål
5'0-1Ukendt
38'1-1Villiam Trolle
58'2-1Jonathan Hansen