RK07-drengene runder sæsonen af med en sikker sejr i Aalborg

RK07 - U16 Drenge (Foto: Privat)
Profilbillede
dato

I lørdagens kamp på AaB's Anlæg, der også var sæsonens sidste, var det udeholdet RK07, der trak det længste strå og sikrede sig en 2-0 sejr over hjemmeholdet.

Allerede i efter 33 minutter var der mål på tavlen, da RK07's Sebastian Kristensen scorede det første mål i kampen. AaB forsøgte at komme tilbage i kampen, men i efter 58 minutter var det igen RK07, der scorede, denne gang ved Jeppe Duun, og dermed var kampen reelt afgjort.

Efter kampen var RK07's træner, Jacob Pilgaard, meget tilfreds med holdets indsats, især med tanke på de mange skader, som holdet havde døjet med op til kampen. “Jeg er meget stolt af holdets indsats. Hårdt ramt af skader samler vi alligevel 14 krigere. Nogen melder fra til familie arrangementer, nogen kommer med små skader og oveni købet en debutant i dag,“ sagde Pilgaard.

Pilgaard fremhævede også holdets centerforsvar, især Sebastian Kristensen og Emil Ibsen, som han mente var "helt i særklasse". De vandt praktisk talt alle dueller og var gode til at starte nye angreb. Kristensen trak desuden hele to gule kort i kampen.

RK07's presspil var også i top, og de forreste arbejdede så hårdt i presset, at de tvang AaB til at begynde at sparke lange bolde, hvilket RK07's forsvar håndterede perfekt.