Reservespækkede Vorup måtte se sig besejret under svære betingelser

(Foto: Arkivfoto)

Nørager Boldklub hentede en overbevisende sejr på hjemmebane i Serie 2-kampen mod Vorup FB med en score på 3-0. Lasse Katholm scorede det første mål for hjemmeholdet i det 43. minut, og Kristoffer Frandsen og Rasmus Jensen fulgte hurtigt efter med to mål i det 47. og 48. minut.

Vorup FB's spillende træner Mikael Lehm, der heller ikke selv var med i kampen, erkender at det var en svær kamp, eftersom holdet var nødt til at bruge mange spillere fra deres Serie 4-hold, da alle deres fire hold allerede havde spillet to kampe før Kristi himmelfartsdag.

Dette gjorde det svært for dem at konkurrere mod Nørager B, som er et tophold i Serie 2.

Lehm fremhævede også Daniel Brix som kampens spiller for Vorup FB og roste holdet for at holde Nørager Boldklub fra at score i de første 43 minutter af kampen.

Men han erkendte også, at holdet skal forbedre sig og få alle deres spillere klar til næste kamp, så de kan stille med et Serie 2-hold.

Onsdag den 31. maj skal Vorup FB møde HOG Hinnerup. Kampen fløjtes i gang klokken 20:00 på XL Park, Vorup - Kunstgræsbane Ulvehøj.

Kampens resultat: 3-0 til Nørager B
Række: Herrer Serie 2

Kilde: Spillende træner Mikael Lehm, Vorup FB - Herrer Serie 2