Randersmarkedet er i vækst

Det kompetente mæglerteam bag EDC Trio
Profilbillede
dato

Hos EDC Trio i Randers er de optimistiske i forhold til udviklingen på boligmarkedet. Den moderne ejendomsmæglerbutik sælger alle typer ejendomme. Og kvalitet, samarbejde og optimisme er nøglen til succes.

Ejendomsmægleren har to afdelinger under samme tag på Kristrupvej i Randers. Boligdelen dækker hushandler og ejerlejligheder.

Og erhvervsdelen dækker salg af erhvervsejendomme og investeringsejendomme, udlejning af erhvervslejemål i Randers, eksempelvis butikker, kontorer.

Magnus Leth Nielsen er indehaver af erhvervsafdelingen i EDC Trio, sammen med Michael Møller og Lars Kandborg. Og han er ikke bange for at rose både kæde, ansatte og kollegaer.

"Fordelen ved at være under EDC som mægler er, at vi er et kendt brand, og hovedkontoret kan altid hjælpe. Ud over den del har vi nogle meget effektive teams, med specialister til alle typer opgaver."

"Vi kan hurtigt levere kvalitetsvurderinger. Hvis en kunde er ved at opføre et projekt, kan vi hurtigt sætte priser på salgscasen, eller udlejningscasen." 

Det gode samarbejde

Magnus Leth Nielsen fortæller, at erhvervsdelen af EDC Trio har udviklet sig fra en lille aktør i Randers, til nu at være en stor og vigtig ejendomsmæglervirksomhed i byen.  

Boligafdelingen drives af Indehaver Jacob Danoh Christiansen, sammen med Michael Møller og Lars Kandborg. Og boligafdelingen, der startede i 2018 med salg af 40 boliger om året, er nu er oppe på 200 boliger om året og fungerer desuden i dag som Randers anden største mæglerbutik.

Han er ikke i tvivl om, hvad det skyldes.

"Det er det gode samarbejde. Vi deler lynhurtigt og effektivt, den viden vi har. Folk supplerer hinanden internt med de ideer og det kendskab, de har til markedet."

"Og så samarbejder vi også godt afdelingerne imellem. Vi har skabt gode arbejdsmiljøer, og det gør, at samarbejdet er gnidningsfrit og i top."

Randersmarkedet i vækst

De seneste år har Randers fået opmærksomhed, og der er sket en opblomstring i antallet af kunder, der køber investeringsejendomme i Randers, fortæller Magnus Leth Nielsen.

Investorer fra København og Århus er blevet interesserede i Randers, fordi de vurderer ejendommene er relativt billige og har potentiale.

"Vi sælger primært til lokale kunder, men der er en del udefra, der lige nu orienterer sig på ejendomsmarkedet i Randers."

"Huskøbere fra Århus er også blevet opmærksomme på Randers, fordi boligerne i Århus nu er blevet for dyre for nogle. Og vi kan også lige nu se på statistikkerne, at Randers er begyndt at vækste," smiler Magnus Leth Nielsen

Flodbyen Randers

Hos ECD Trio er de også opmærksomme på byudviklingen i Randers. Den nye bydel i floddeltaet ved Gudenåen og Randersfjord med lyse, moderne træhuse bliver etableret helt ned til vandkanten.

"Det skal selvfølgelig være attraktivt at bo i Randers og også attraktivt drive erhverv i byen. Vi følger markedet tæt og er meget opmærksomme på et ønske om at bidrage til positiv udvikling i byen."

Begge afdelinger i EDC Trio i Randers tænker ud af boksen. Befolkningstilvæksten er kommet til Randers. Og den gode udvikling på privat og erhverv skyldes ikke bare markedet.

"Vi arbejdet meget aktivt med opgaverne, og er super skarpe i vores markedsføring. Og så er der synergieffekten i det effektive og bæredygtige samarbejde mellem vores afdelinger," fortæller Magnus Leth Nielsen og slutter:

"En optimistisk tilgang, at skabe resultater, vores samarbejde internt og at skabe en god fremtid for Randers er det, der driver os."

EDC Trios hjemmeside finder du her.

Kilde: EDC Trio