Randers-virksomhed vinder Børsens Gazelle-pris

Foto: SK Tømrer & Snedker . Indehaver, Søren Kaasgaard
Profilbillede
dato

SK Tømrer & Snedker, med Søren Kaasgaard i spidsen, oplever rigtig fin vind i sejlene, og er således netop blevet tildelt Børsens Gazelle-pris. For at blive hædret med Børsens Gazellepris kræver det, at virksomheden i løbet af fire regnskabsår, hvert år har haft positiv vækst, og samlet set mindst har fordoblet omsætningen over de fire år. Det har man opnået hos SK Tømrer & Snedker

Det er gået virkeligt stærkt! Vi er på få år gået fra 2-3 ansatte, til at vi lige nu har 11 ansatte, fortæller Søren Kaasgaard.

"Vi er gået fra at være montagevirksomhed, til reel tømmervirksomhed, hvor vores fokus i højere grad har været at slå os ned mere lokalt, som en virksomhed der udfører opgaver i Randers-området."

Direkte adspurgt til opskriften på succesen fortæller Søren:

”Jamen, det tror jeg der er flere forklaringer på. Vi gør en stor dyd ud af at overholde de aftaler vi indgår, og vi går ikke ud og lover kunderne noget, vi ikke kan holde,” fortæller Søren og tilføjer:

"Jeg vil hellere takke nej til en opgave, end at tage en opgave ind, som vi ikke kan udføre til den aftalte tid og i en ordentlig kvalitet. Jeg oplever generelt, at folk har forståelse for, at der i perioder kan være lange leveringstider, så længe vi bare overholder de leveringstider, vi har lovet – og det gør vi! “


Foto: SK Tømrer & Snedker // Den 8. december kårede og hyldede Børsen landets hurtigst voksende virksomheder 

”Vores måde at gøre tingene på har betydet, at vi oplever rigtig mange kunder – både private & erhverv – kommer til os igen og igen, og det er vi rigtig stolte af”.

Sidst men ikke mindst, sender Søren Kaasgaard også en stor taknemmelighed i retning af hans medarbejdere:

”De medarbejdere jeg har, er virkelig dygtige og loyale og dem skylder jeg en stor del af æren for de flotte resultater. Det er nogle folk med en høj faglig stolthed, som mig”.

MODULTERRASSEN – NYT SPÆNDENDE KONCEPT FRA SØREN

Et af de nyere tiltag i virksomheden er det unikke koncept MODULTERRASSEN, som er kvalitets terasser og altaner til boligen. Man kan sidde hjemme i sofaen, tegne og designe sin egen terrasse via et klik på MODULTERRASSENS hjemmeside, og så kan man få en pris med det samme. Man kan følge med i prisen hele vejen fra start til slut. 


Foto: SK Tømrer & Snedker // Med Modulterassen er du sikret en løsning, der passer til netop din boligtype og nyde det fulde udbytte af det danske solskinsvejr 

“Vi oplever stor vækst med Modulterrassen – ikke mindst fordi det er et logisk og gennemskueligt projekt – og med en leveringstid på bare tre dage, er der kort proces fra tanken til handling, lyder det lovende fra Søren, der er fuld af optimisme: Læs mere om Modulterrassen og se, hvordan du selv designer din egen terrasse eller altan.

Som en afsluttende evaluering på de seneste par år, konkluderer Søren:

”Jo, det er generelt gået rigtig godt hos os, og vi har haft meget travlt, men vi har da plads til nye projekter i kalenderen i det nye år”

Læs mere om SK Tømrer & Snedker på hjemmesiden her eller følg dem på deres Facebookside

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: SK Tømrer & Snedker