Randers Q-piger fightede sig til et enkelt point da AaB var på besøg

Randers Q U17 Piger (Foto: Privat)

Randers Q og AaB stod for en spændende fodboldkamp på RMS Park Romalt, der endte uafgjort 2-2. Kampen bød på flere mål og intensitet fra begge hold, og dermed var sæsonen skudt i gang igen.

Det var Randers Q, der kom bedst fra start, da Julie Frederiksen scorede det første mål i det 12. minut og bragte hjemmeholdet foran med 1-0. Men AaB lod sig ikke slå ud og formåede at udligne i det 26. minut, selvom målscoreren for udeholdet desværre er ukendt. AaB fortsatte med at presse og fik belønning i det 40. minut, hvor de scorede endnu et mål og tog føringen med 2-1.

I anden halvleg fortsatte begge hold med at kæmpe hårdt for at få kontrol over kampen. Det var dog Randers Q, der formåede at udligne i det 60. minut, da Ida-Sofie Hansen scorede og sikrede hjemmeholdet det vigtige point.

Efter kampen udtalte Randers Q's cheftræner, Morten Løbe Hyldgaard, at det var et godt point i en hård kamp, hvor AaB var dygtige i deres erobringsspil højt på banen.

“Et godt point, i en hård fight, hvor AaB var rigtig dygtige i deres erobringsspil højt på banen. Vi giver aldrig op og fortjener det ene point. Jeg kunne sagtens fremhæve en spiller, men jeg synes det er holdet i dag. De fortjener ros for en flot en indsats.”

Løbe Hyldgaard var tilfreds med, at holdet formåede at kæmpe sammen og lykkes med nogle af de ting, de havde øvet sig på i forhold til at erobre bolden på bestemte områder. Dog mente han også, at der var plads til forbedring, især når det kom til opbygningsspillet, som han følte blev for hektisk.

Han understregede vigtigheden af at arbejde på at finde løsninger hurtigere inden næste kamp.

Næste kamp for Randers Q er onsdag 16. august, hvor de skal møde Galten FS på Sparekassen Danmark Park (Galten). Der er kampstart kl. 18:30.

Kampens resultat: 2-2
Række: U17 Piger Liga 1

Kilde: Cheftræner Morten Løbe Hyldgaard, Randers Q - U17 Piger Liga 1