Randers Q og Brønderslev deler i porten

Arena Kop & Kande var søndag rammen for et jævnbyrdigt opgør mellem hjemmeholdet Brønderslev IF og gæsterne fra Randers Q. Randers startede bedst og var foran 2-0, men smed føringen i anden halvleg og endte blot med et enkelt point efter slutfløjt.

Randers Q gæstede Arena Kop & Kande mandag den 25. oktober i mødet mod Brønderslev IF.

Trods en ihærdig indsats for at hive sejren i land, betød en jævnbyrdig kamp, at begge hold måtte tage til takke med et uafgjort resultat.
Præstationen betyder, at det endte med et 2-2-resultat, hvilket Randers Q kan tage med hjem i bagagen. Cheftræner Flemming Bach uddyber:

Vi er foran 2-0 ved pausen, uden vi dog har været så dominerende som i de foregående kampe, så jeg er lidt skuffet. Men på den anden side kom Brønderslev bedre ud til 2. halvleg, end vi gjorde. De fik os presset til at lave fejl i opspillet, som vi normalt ikke gør - og til sidst kunne kampen gå begge veje - så alt i alt er 2-2 et fair resultat på dagen.

Trods resultatet, mener cheftræneren alligevel, at visse dele af kampen fortjener ros:

Jeg må rose pigerne for at blive ved med at spille fodbold, trods de kom under et større pres end i de forrige kampe. De bliver alle ved med at kæmpe til sidste minut og de viser allesammen, at de tror på sejren hele vejen igennem. Det er fedt at se, at de ikke bare stiller sig ned og sparker lange bolde, men bliver ved med at spille vores eget spil.

Bach vurderer dagens spillerpræstationer:

Jeg vil gerne nævne 2. Den ene spiller er Julia, en relativ lille centerforsvar, der placerer sig super godt og får med sin hurtighed afværget en masse Brønderslev-chancer - og derudover vil jeg gerne nævne Julie K, som altid fighter som en gal. Hun er sindssyg vigtig i vores presspil, og det var også tilfældet i dag.

Næste gang er det IF Midtdjurs, Randers Q møder på Quickpoint Park Helsted Kunstgræsbane.
Der er kampstart klokken 12:00 lørdag den 30. oktober.

Kampens resultat: 2-2
Række: U14 Piger Liga 1B

Mål
7'0-1Julie Frederiksen
30'0-2Ida Sofie H. Hansen
39'1-2Victoria Dinesen
49'2-2Klara Sander

Kilde: Cheftræner Flemming Bach