Randers Q henter forløsende sejr: "Hele holdet fortjener ros i dag"

Randers Q Serie 2 Kvinder (Foto: M. Hyldgaard)
Profilbillede

Søndag var scenen sat til fodbold på RMS Park Romalt, hvor Hersom/Bjerregrav IF gæstede. Her jagtede Randers Q deres første sejr i sæsonen, og det lykkedes de langt om længe med efter en 2-1 sejr.

Randers Qs cheftræner, Morten Løbe Hyldgaard, var derfor utroligt glad og lettet, da han udtalte sig til VORES Randers efter kampen:

- Forløsende sejr for pigerne, som har kæmpet hårdt for det. Vi har spillet to rigtig dårlige kampe, og så har vi spillet fire rigtig gode kampe, men hvor vi kun har fået point i den her, fortæller Hyldgaard, og uddyber, hvad der endeligt lykkedes:

- Vi spiller konsekvent bolden op nedefra, og det lykkedes vi rigtig flot med. Det betyder at vi får sat vores spil nede ved jorden, hvor vi er langt bedre end i luften. Vi har en midtbane der arbejder stenhårdt, og det betyder alt i den her form for fodbold, hvor vi gerne vi spille hurtigt langs jorden. Vi har mange flotte sekvenser med mange pasninger i holdet.

- Derudover er vi skarpe i bagkæden, hvor vi kun en enkelt gang misser offside fælden og der går et mål ind. Tilbageløbende var rigtig gode, og vi efterlader ikke meget initiativ til modstanderen. Vi styrer egentlig kampen både med og uden bold.

Hyldgaard er begejstret over hele holdets præstation, fordi de har fortjent at vinde så længe, men der var alligvel nogle der gjorde ekstra væsen af sig selv i søndagens sejr, mener han:

- Cathrine scorer to gode mål, men jeg synes vores bagkæde i Ida A., Ida B., Caroline & Clara spiller med en fantastisk god ro på bolden det meste af kampen. Det giver tre point i dag. Hele holdet fortjener bestemt ros i dag.”

På tirsdag den 27. september skal Randers Q møde Hadsund B. Kampen fløjtes i gang klokken 19:00 på Hadsund Stadion.

Kampens resultat: 2-1 til Randers Q
Række: Kvinder Serie 2 - Efterår 2022

Kilde: Cheftræner Morten Løbe Hyldgaard, Randers Q - Kvinder Serie 2 - Efterår 2022