Randers Q blev besejret under svære forhold i kulden

Det var ikke just en nem bane at spille fodbold på. (Foto: Morten Fensholdt)
Profilbillede
dato

Søndag trodsede Randers Q kulden, da de skulle møde Ry Fodbold på udebane. Desværre var det et slukøret udehold, der måtte rejse hjem fra Ry Fodbold Kunstgræsbane med et 3-1-nederlag.

Derfor var det også en ærgerlig cheftræner for Randers Q, Morten Fensholdt, vi fangede efter kampen.

Desværre gjorde isflager på banen at det aldrig helt blev den kamp vi ønskede det skulle være. Det var lidt svært og modstanderen var bedre til at tilpasse spillet efter forholdene.

Randers Qs cheftræner, Morten Fensholdt, havde følgende at sige til sine spillers præstation.

Selvfølgelig er der altid noget der kan forbedres fra kamp til kamp, men svært at sige i dette tilfælde hvad der var banens skyld og hvad vi kunne have gjort anderledes.

Det er aldrig sjovt at tabe, men i det mindste var der ifølge Morten stadig positive elementer, man kunne tage med videre til næste opgør:

Liv gjorde det ret godt i første halvleg med mange gode løb og godt pres. Det var aftalt på forhånd at hun sad anden halvleg over. God indstilling/tænding fra alle spillere.

Søndag den 6. februar møder Randers Q, Egebjerg IF. Kampen fløjtes i gang klokken 11:00 ved Egebjerghallen.

Kampens resultat: 3-1 til Ry Fodbold
Række: U15 Piger Liga 2 - Vinterturnering

Mål
23'1-0Sif
44'1-1Filippa Flindt Mikkelsen