Randers Nisserne fra Blæseorkestret Søndermarken besøger Randers Storcenter op til jul

Foto: Randers Storcenter. Randers Nisserne spreder ægte julestemning på Store Torv og rundt i gaderne i Randers Storcenter op til jul.
Profilbillede
dato

Randers er klar til at byde julen velkommen på en helt særlig måde i år, når de musikalske Randers Nisser fra Blæseorkestret Søndermarken besøger Randers Storcenter fra den 26. november til den 16. december. Disse elskelige nisser er klar til at sprede ægte julestemning på Store Torv og rundt i gaderne i Randers Storcenter.

Hver af de fire forestillinger vil være en unik mulighed for både børn og voksne at opleve julemusik i en festlig og sjov atmosfære. Blæseorkestret Søndermarken har forberedt et varieret repertoire af julesange, der vil bringe smil og glæde til alle, der deltager.

Mød Randers Nisserne på følgende datoer og tidspunkter:

  • Søndag, d. 26. november 2023 kl. 10-10:45
  • Søndag, d. 3. december 2023 kl. 10-10:45
  • Lørdag, d. 9. december 2023 kl. 14-14:45
  • Lørdag, d. 16. december 2023 kl. 14-14:45

Forestillingen vil tage publikum med på en musikalsk rejse gennem velkendte julesange som "På loftet sidder nissen", "Til julebal i nisseland" og mange andre hjertevarme melodier.

Den unikke kombination af blæseinstrumenter og trommer skaber en festlig stemning, der vil bidrage til at gøre juleindkøbene og oplevelsen i Randers Storcenter endnu mere mindeværdig.

Tag familien med og oplev en magisk dag fyldt med juleglæde og musik, når Randers Nisserne fra Blæseorkestret Søndermarken spreder deres festlige toner og gode humør i Randers Storcenter.

Det bliver uden tvivl en begivenhed, der vil sætte gang i julestemningen og bringe smil på alles læber.

Kilde: Randers Storcenter