Randers Frejas U10-piger må se sig slået

Foto: Randers Freja - U-10 Pige // Jan Hansen.
Profilbillede

Søndag var scenen sat i Nørager Multihal til et opgør mellem Nørager Boldklub og Randers Freja. Randers Freja var på udebane og håbede på at nuppe begge point med hjem, men desværre endte ballet med et nederlag på 17-6.
Træner for Randers Freja, Jan Hansen, havde følgende kommentar til nederlaget.

“Det er aldrig en skam at tabe til puljens absolut stærkeste hold. Vi er bagud 5-8 kort inde i 2 halvleg  og så kan den sidste del af kampen ikke ligefrem tilhøre kategorien fantastisk eller godkendt," fortæller Jan og fortsætter: 

"På trods af en super god målvogterpræstation af Naja var der langt mellem snapsene i forsvaret, hvor modstanderne nærmest løb forbi uden at hilse. Sådan var det i dagens kamp dog med første halvleg som den mest positive.”

Kampen gik ikke som håbet for Randers Freja, Jan Hansen peger her på, hvad der mislykkes i opgøret.

“Forsvarsspillet skal klart forbedres og det er jeg også sikker på, at det bliver. Modstanderne kommer til at slå sig på Freja-pigerne, der nok skal være klar på søndag, selvom modstanderne igen hedder Nørager.”

Selvom skuffelsen endnu ikke har sat sig, så er der også positive takter at tage med fra kampen ifølge træner Hansen.

“Jeg vil gerne rose Naja i målet, Mille for konstant at gå forrest, og Ida for at give den maks gas i forsvaret som back og for et flot mål. Emmely udviser også en stor disciplin, når hun er på banen.”

På søndag den 3. april møder Randers Freja Nørager Boldklub. Kampen fløjtes i gang klokken 10:00 i Nørager Multihal.

Kampens resultat: 17-6 til Nørager Boldklub
Række: U-10 Pige Kortbane

Kilde: Træner Jan Hansen, Randers Freja - U-10 Pige Kortbane