Randers Freja Serie 3-Damer trak det længste strå til sidst

Da Randers Freja 3 mødte Havndal Udbyneder IF i torsdags var det en flot sejr, hjemmeholdet kørte i hus.
En stærk indsats der betød, at Randers Freja 3-mandskabet vandt kampen med 23-18.
En præstationen som spillende træner, Nanette C, havde følgende at sige om:

Vi skal være glade for de to point vi fik i dag. I 1. halvleg stod vi lige hele vejen igennem. Vi kæmpede hele holdet igennem, hvor vi hver især steppede op i niveau i slutningen af kampen. Alle bidrog med mål hele linjen over

Spørger man den spillende træner, er der da også visse medspillere, der er værd at fremhæve:

Rikke P i målet stod godt, og hun fik det nemmere da forsvaret steppede op og gik hårdere til den. Lotte, som havde en scoringsprocent på godt 95%, gjorde det nemt for de resterende bagspiller at spille bolden videre.

Nanette C uddyber i denne forbindelse, hvad der spillemæssigt fungerede:

Vores pres spil fungerede godt. I 2. halvleg fungerede vores kontraspil, hvor vi løb fra udeholdet fra Havndal. Og især forsvaret hvor vi gav den en ekstra skalle, som gjorde Rikke P i målet havde det nemmere end i 1. halvleg.

Randers Freja 3 møder deres næste modstandere fra IF Alliancen på Munkholmhallen.
Der er kampstart tirsdag den 2. november klokken 20:00.

Kampens resultat: 23-18 til Randers Freja 3
Række: Serie 3 Damer

Kilde: Spillende Træner Nanette C