Randers Freja sejrede efter en flot holdpræstation

Randers Freja skulle forsøge at stjæle to point fra Ebeltoft IF, da slaget skulle stå i Ebeltoft Idrætscenter

Der var ikke skyggen af hjemmebanefordel, da udeholdet nuppede sejren og de to point med cifrene 3-7 til stor glæde for træner, Jan Hansen.

En lige første halvleg med forsvaret og målvogterne højsædet og en Freja-føring på 4-2 ved pause. I 2. halvleg skiftede vi Naja i målet med Emma; med Naja i angrebet begyndte vi at åbne lidt bedre, da vi fik lidt ekstra skudkraft og en bedre sammenhæng i vores defensiv, som også gav et bedre flow, hurtigere omstillinger og forøgede afslutninger. Emma i målet blev virkelig godt hjulpet af et godt kæmpende forsvar.

Den tilfredse træner satte yderligere ord på sit holds pragtpræstation:

Vores forsvar og målvogtere var fremragende og vi fik flere afslutninger i bundet af målet, og af flere spillere end sidst.

En overordnet positiv dag for Randers Freja, hvor træner Jan Hansen især især var begejstret for holdpræstationen, men også præstationen fra tilskuerrækkerne:

Holdet var fremragende. Sammen med alle vores fantastiske forældre og søskende, der virkelig gav en fed stemning.

I morgen, tirsdag den 7. december møder Randers Freja, Nørager Boldklub. Kampen fløjtes i gang klokken 17:45 i Arena Randers, Multi Hal.

Kampens resultat: 3-7 til Randers Freja
Række: U-10 Pige C

Kilde: Træner Jan Hansen, Randers Freja - U-10 Pige C