Randers Bryghus løfter sløret for ny lokal ølserie og relancering af gamle favoritter

Brygmester Jonas Jacobsen løfter sløret for forårets kommende produktserier (Foto: Randers Bryghus)
Profilbillede
dato

Brygmester i Randers Bryghus, Jonas Jacobsen, løfter sløret for to nye produktserier, som bliver lanceret her til foråret. Her bliver der både mulighed for at smage på fortidens favoritter, samt på den nye, lokale serie der retter sig direkte til randrusianerne.

Jonas Jacobsen fortæller, at Randers Bryghus lancerer de to nye produktserier, 'Old News' og 'Randers Serien', dette forår. Særligt den sidstnævnte produktserie har han store forventninger til:

“Vi lancerer to nye produktserier. Den ene er 'Old News', hvor vi kigger i gemmerne og genbrygger øl, der tidligere har haft succes, men af forskellige årsager er udgået fra sortimentet. De første 3 øl i serien er Midnight Oil, Chili Lakrids Porter og Hoppy Blonde.”

“Den anden er 'Randers Serien' med helt nye ølvarianter på 33cl flasker, målrettet lokalmarkedet. Hver øl symboliseres af steder eller begreber fra Randers og nærmeste omegn”, fortæller brygmesteren.

Til en begyndelse er der 5 øl i Randers Serien: Laksespring (pilsner 5%), Blå Bro (Classic 5%), Storkenæb (Pale Ale 5%), Hestespark (Dark Ale 5%) og Grev Gert (Stærk Bock på hele 7%).

“Vi har en forventning om en stor lokal opbakning på specielt Randers Serien”, siger Jonas med et smil.


Der er fuld gang i produktionsanlægget i Randers Bryghus (Foto: Randers Bryghus)

Ingen nordiske guder her
Jonas Jacobsen fortæller, at man i det næste stykke tid vil fokusere og koncentrere sig endnu mere om markedsføring af den nye lokale produktserie. Kendskabet til selve bryggeriet på Langelandsvej skal også øges.

“Vi ønsker i højere grad end nu at kendes som "byens bryggeri", og vil gerne markere os tydeligere i nærområdet. En by med lange og stolte bryggertraditioner, må gerne være stolte af deres eneste håndværksbryggeri, selvom det "kun" er 15 år gammelt, og ikke hedder noget med en nordisk gud”, siger Jonas med et stort smil.

Randers betyder af gode grunde noget helt særligt for Randers Bryghus, hvorfor de har så stort fokus på at blive en endnu større del af byens liv fremadrettet.

“Vi ligger i det sydvestlige industrikvarter, og kan ikke lige flytte bryghuset ind til byen. Vi arbejder dog hårdt på at få vores øl ind på byens caféer og restauranter - både som "husets egen øl" og med bryghusets eget brand. Der vil også komme et brag af en fødselsdagsfest på bryghuset hvor de 2 nye serier bliver lanceret samt gode tilbud på det gode lokale øl.,”

Du kan finde meget mere om Randers Bryghus på deres Facebookside og hjemmeside, hvor du blandt andet har mulighed for at se deres sortiment, og købe gavekort til en ølsmagning.

Randers Bryghus har hjemmebane på adressen Langelandsvej 4 D i 8940 Randers SV.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Randers Bryghus