Poulsens skideballe i pausen vækkede Vorup der nu indtager førstepladsen i DS

I lørdagens kamp mellem Kjellerup IF og Vorup FB endte det med en sejr til Vorup på 1-2, og de kan dermed bryste sig af at ligge nummer 1 i Danmarksserien, som oprykkerhold.

Hjemmeholdet kom godt fra start og fik scoret det første mål i det 30. minut ved Sebastian Storgaard Bødskov. Men Vorup FB lod sig ikke slå ud og formåede at komme tilbage i kampen.

I det 59. minut udlignede Micki Juel Christensen for udeholdet, og blot syv minutter senere scorede han igen og bragte Vorup FB foran med 2-1. Resten af kampen var meget lige, og begge hold havde chancer for at score, men der kom ikke flere mål.

Efter kampen udtalte Vorup FB's cheftræner, Svenne Poulsen, sin begejstring over holdets comeback.

Han var imponeret over, hvordan holdet formåede at vende kampen til deres fordel efter at have været bagud ved pausen. Poulsen kaldte første halvleg for den dårligste, han havde oplevet som træner i Vorup, men roste samtidig spillernes energi og indsats i anden halvleg.

- Jeg siger til mine spillere i pausen at den her halvleg bare skal smides "ad h.. til". Det eneste vi kan ta' med er, at mine spillere har ekstra meget energi efter pausen for de har ikke brugt andet end 8% i de her første 45 minutter der lige er overstået.

- Så nu går i ud og brænder jer fuldstændig af, også lover jer også at vi vinder denne her kamp med 3-1 og derved sætter sig på førstepladsen i puljen, og det er som oprykkere, lød ordene fra Poulsen.

Og Vorup kom som forandrede ud til pausen.

Poulsen fremhævede især anfører Brix, samt Thisted, for deres indsats i første halvleg, men var også glad for, at flere spillere trådte i karakter efter pausen. Micki Juel Christensen blev særligt fremhævet for sine to mål og blev udnævnt til kampens spiller.

Alt i alt var det en spændende kamp, hvor Vorup FB viste stor karakter ved at komme tilbage og sikre sig tre point. Cheftræner Svenne Poulsen var tilfreds med sejren, men mente stadig, at der var plads til forbedring.

Næste kamp for Vorup FB er lørdag 7. oktober, hvor de skal møde VRI på XL Park, Vorup - Kunstgræsbane Ulvehøj. Der er kampstart kl. 12:00.

Kampens resultat: 1-2 til Vorup FB
Række: Herre Danmarksserien

Kilde: Cheftræner Svenne Poulsen, Vorup FB - Herre Danmarksserien