Populære konfirmandmodeshows tilbage i Randers Storcenter

(Foto: Randers Storcenter)
Profilbillede

Weekenden for de populære konfirmandmodeshows i Randers Storcenter er lige om hjørnet. Lørdag den 4. februar kl. 11 bydes der velkommen til det første af fire shows, hvor Randers Gymnastiske Forening troligt går på catwalken til et underholdende og inspirerende show for årets konfirmander.

Lørdag den 4. og søndag 5. februar er der dømt konfirmanddage i Randers Storcenter. Begge dage byder på to underholdende og inspirerende modeshows.

Traditionen tro leveres årets shows af de dygtige gymnaster fra Randers Gymnastiske Forening. Gymnasterne går på catwalken med tøj til 1. og 2. dagen fra centrets butikker* samt smukke konfirmationskjoler fra kjoleforretningen Unique Kjoler i Bjerringbro.

Årets fire konfirmandmodeshows afholdes både lørdag** og søndag klokken 11 og 13. En billet koster 80 kr. og kan købes frem til showstart. Billetter kan købes både ved online bestilling*** og betaling over mobilepay eller i Informationen ved Store Torv i Randers Storcenter.

Med billetten får man nummeret siddeplads til showet, frokostkupon, rabatter til adskillige butikker i Randers Storcenter samt muligheden for at vinde fantastiske præmier som blandt andet en klassetur til Randers Regnskov eller et gavekort til Randers Storcenter. Vinderne trækkes blandt de købte billetter til showet.

Eventet foregår på Store Torv i Randers Storcenter.

Kilde: Randers Storcenter
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.
False {
}