Pia Moldt stiller op for Socialdemokratiet til KV21

Pia Moldt stiller op for Socialdemokratiet til KV21
Profilbillede

Blå Bog

59-årige Pia Moldt stiller op for Socialdemokratiet til kommunalvalget i Randers Kommune. Pia har boet i kommunen i 24 år og er i dag bosat ved Spentrup.

Hvad betyder din opstillingskommune for dig?
Meget - det er her jeg bor med min familie, og jeg arbejder også i kommunen på Pædagoguddannelsen i VIA. Jeg handler lokalt og bruger de lokale fritids- og kulturtilbud. Jeg synes, vi har en god kommune med både land og by - det gamle Randers og Gudenåen er noget af de, vi gerne vil kendes på. Jeg er glad for at bo på landet og arbejde i byen. Vi er også gode til at passe på vores natur og det er også vigtigt.

Hvorfor stiller du op til kommunalvalg 2021?
Jeg vil gerne tage ansvar for, at Randers Kommune er en god kommune at bo og arbejde i. Vigtigt er: Vores sundhed, gode dagtilbud og skoler, veluddannet personale i sociale institutioner og på vores plejecentre. God balance mellem land og by med tidssvarende idrætsanlæg. Miljø og bæredygtighed - så vi sikrer vores børnebørn natur og rent vand. Arbejdspladser og lærepladser til de unge.

Hvad er dine politiske mærkesager?
Forebyggelse og sundhed
Børn og skole
Miljø og natur
Idræt og fritid
Omsorg

Hvad er det første, du vil gå i gang med, hvis du bliver valgt?
Mere forebyggelse på sundhedsområdet

Hvad er dine fritidsinteresser?
Løb, natur, selvforsyning, have, fiske, gamle ting og selvfølgelig være sammen med min familie og venner

Eventuelle politiske holdninger og meninger i dette portræt tilhører kandidaten og er derfor ikke et udtryk for redaktionens holdning og mening
Kilde: Pia Moldt