På visit hos kinesiolog - Godbalance.nu

Foto: Godbalance.nu // . Christian behandler bl.a. børn med diagnosticerede problemer
Profilbillede
dato

Redaktionens udsendte blev for nylig inviteret indenfor hos kinesiolog Christian Boje, der står bag Godbalance.nu for at opleve, hvad det vil sige at få en behandling i Christians klinik, i de smukke landlige omgivelser lidt uden for Randers.

Symptomerne, der skulle arbejdes med, var årelange smerter i lænden, med udstråling til venstre læg!. 

Christian står klar i døråbningen med et stort smil, da han byder velkommen. På en yderst behagelig og tryg måde, indleder Christian med at fortælle, hvordan fysiske smerter ofte hænger sammen med en psykisk ubalance, og hvordan han generelt arbejder med, og fjerner disse, med udgangspunkt i Kinesiologien. 

I kinesiologien ses mennesket som bestående af kroppen, bevidstheden og tankerne, følelserne og meridian-energierne. De forskellige dele påvirker hinanden indbyrdes. Det betyder, at et symptom på ét område kan have sin årsag i et andet område.

Christian understregede, hvordan han under hele behandlingen, hele tiden ville fortælle, hvad han gjorde og hvorfor han gjorde, som han gjorde, så den enkelte kunde føler sig 100 procent tryg og informeret i løbet af en behandling.

Behandlingen var knapt gået i gang, før redaktionens udsendte første gang blev ganske imponeret over Christians analyse. Efter Christian havde spurgt lidt ind til omstændigheder og livssituationen i forbindelse med at smerterne fra lænden første gang indtraf, konkluderede Christian:

”Jeg vil næsten tro at du har været ude at gå en tur, for at få ro til hovedet i en stressfyldt hverdag – og så er smerterne indtruffet for første gang?."

Konklusionen var 100 procent præcis!

Herfra fortsatte behandlingen, hvor Christian kom med flere overraskende og præcise observationer i forhold til livsændrende episoder. Blandt andet konkluderede Christian, at der måtte være sket nogle voldsomme, livsændrende ting dels i 6-års alderen, i 11-års alderen og i 16-års alderen.

Til stor forbløffelse og undren, måtte redaktionens udsendte give Christian ret i hans udsagn. 


Foto: Godbalance.nu // En kinesiologi behandling kaldes en afbalancering og varer cirka halvanden time 

Efter halvanden times behagelig og afslappende behandling, kunne redaktionens udsendte vende næsen hjemad. Én enkelt behandling er naturligvis sjældent nok til at fjerne årelange symptomer. Men følelsen i kroppen efter behandlingen var en lethed og afslappethed, som var markant anderledes end inden behandlingen.

Så en forandring var der absolut at føle.

Og Christian var dog heller ikke to sekunder i tvivl om, at han vil kunne fjerne symptomerne helt ved hjælp af lidt yderligere behandlinger.

Klienten er i centrum

Når en klient henvender sig i klinikken, er der 100 procent fokus på hans eller hendes oplevelser af den pågældende udfordring.

”Alt er rigtigt, intet er forkert,” understreger Christian.

”Det er klienten, der er i centrum, og kun han eller hun kan beskrive deres oplevelse af situationen. Så er det min opgave at hjælpe klientens egen krop med at omsætte og prioritere behandlingsforløbet.”


Foto: Godbalance.nu - Design fotografen // Selve afbalanceringen foregår gennem muskeltest, hvor Christian kommunikerer med klientens krop 

“Da jeg jo har med klienter at gøre, er det lidt svært at fremhæve enkelte historier, uden klienternes samtykke. Jeg har haft mange klienter gennem min klinik, børn med indlærings problemer og andre diagnosticerede problemer. Der kommer klienter med hovedpine, allergier, fobier og udfordringer i bevægeapparatet, for blot at nævne nogle få.”

Mange klienter kommer langvejs fra for at besøge Godbalance.nu.

“Der kommer kunder fra Hjørring, Struer, Holstebro, Brædstrup, Vejle og endda klienter fra Sjælland. At der kommer klienter så langt fra, det må vise, at jeg gør en forskel, ellers ville de ikke køre så langt,” siger kinesiologen.

“Klienternes udtalelser siger mere, end det jeg selv kan skrive, så dem vil jeg gerne fremhæve, da de vidner om, hvad klienterne har fået ud af deres behandlinger hos mig.”

Her en udtalelse fra en klient:

Jeg har besøgt Christian i hans lille klinik flere gange med fantastiske resultater. Efter første gang på hans briks, var det som om, at jeg havde fået en ny krop. Den følelse varede ved i over en uge inden det blev det ”ny normal”. Christian og hans Godbalance.nu har givet mig følgende:

 •  Mere overskud i hverdagen
 • Mere positiv energi
 •  Tabt mig 10 kg
 •  Bedre søvn
 •  Bedre hukommelse
 • Og så den lidt mere alternative: Jeg har det bare bedre med mig selv. Jeg kan kun anbefale ham og hans begavelser på det varmeste til alle. Store som små. Det er det hele værd og mere til.

Dette er blot et udsnit af de anbefalinger, Christian har fået af sine klienter.

Christian og Godbalance.nu udvikler sig hele tiden

Jeg bliver i december Access-Bars behandler, så det vil jeg også kunne tilbyde fremadrettet.

Access Bars er en psykologisk, mental og energetisk kropsterapi.

Behandlingen er blid og består i en let berøring af 32 forskellige energipunkter, som løber igennem og rundt om hovedet. En Bar er en energibane mellem to punkter, hvert punkt er forbundet med nogle centre i vores hjerne, som gemmer på forskellige områder af livet. Under den blide berøring aktiveres disse punkter.

Formålet med Access Bars er at frigive fysiske og mentale blokeringer, der er lagret i kroppen og sindet, som holder dig fast i et bestemt handle- eller tankemønster.

Access Bars kan:

 • Reducere stress og tankemylder
 • Give indre ro, balance og klarhed
 • Øget indlæringsevne og forbedre fokus
 • Afspænde hele kroppen
 •  Forbedre din nattesøvn og dit selvværd
 • Give større evne til at være i nuet


Foto: Godbalance.nu // I klinikken kan Christian, ved hjælp af kinesiologien, genskabe balance i krop, psyke og sjæl 

55 % RABAT PÅ FØRSTE BEHANDLING:

Christian oplever så mange positive resultater af sine behandlinger, at han er overbevist om, at når først klienter har været hos ham én enkelt gang, så vil de komme igen. Af samme årsag, og for at give folk muligheden for at få prøvet behandlingen af til billige penge, tilbyder Christian lige nu en rabat på hele 55% på den første behandling. Det kunne måske være en oplagt julegave til en, man har kært, slutter Christian.

På hjemmesiden her kan man se flere anbefalinger og booke tid til en behandling. Her er det også muligt at læse mere om, hvad han arbejder med, hvad kinesiologi er og hvordan en afbalancering foregår.

Kilde: Godbalance.nu