Overvældende modtagelse af REUSERS - Nyt bæredygtigt modekoncept i Randers

Foto: Randers har fået en ny stor modebutik som i den grad taler til mange kvinders hjerter! .
Profilbillede

Randers har fået en ny stor modebutik som i den grad taler til mange kvinders hjerter! Lækkert modetøj, bæredygtighed og ikke mindst super attraktive priser.

Navnet er REUSERS og butikken har indrettet sig i store, indbydende og lyse lokaler på Marsvej 7b (det gamle HOKA Tæppers lokaler).

Når man træder ind i butikken får man med det samme oplevelsen af at træde ind i et modeunivers med masser af lækre styles, musik i højtalerne og smilende personale der står klart til at hjælpe kunderne.

Butikken åbnede 1. oktober og Randrusianerne har allerede taget imod det nytænkende koncept med enorm begejstring.

”Modtagelsen har virkelig oversteget vores vildeste forventninger,” fortæller de to indehavere og veninder Christina Bang & Anne Sofie Fribo Glinvad, som har svært ved at holde smilene tilbage, når de bliver spurgt ind til deres oplevelser i forbindelse med åbningen.


Når man træder ind i butikken får man med det samme oplevelsen af at træde ind i et modeunivers med masser af lækre styles, musik i højtalerne og smilende personale der står klart til at hjælpe kunderne.

Der er ingen tvivl om at de to veninders forventninger til fremtiden er skyhøje. Konceptet er klart og nytænkende – og det er vel at mærke et koncept de forventer vil blive rullet ud i en lang række andre danske byer.

”Moderigtigt reuse tøj til skarpe priser, som bliver præsenteret i indbydende lækre lokaler med et højt serviceniveau - det er jo noget alle kan forstå, og som taler til alle moderne kvinder som er bevidste om at tage et personligt ansvar i forhold til bæredygtighed,” fortæller Christina & Anne.

Hos REUSERS gør man en dyd ud af at kunne sælge alt.

”Vi favner alle mærker og alle prisklasser inden for både highend og highstreet fashion. Du kan gå på reuse-jagt iblandt alt lige fra tøj, sko, accessories, plejeprodukter, bolig nips til highend fashion og brands”.


Lej en stand og sælg fra din garderobe i bæredygtighedens tegn
I REUSERS kan randrusianske kvinder leje deres egen stand, og på den måde præsentere og sælge sit eget re-use i lækre og indbydende omgivelser – og derigennem støtte op om miljø og bæredygtighed.

De to indehavere fortæller i den forbindelse at standende er særdeles eftertragtede, da det er tydeligt for dem at deres standlejere faktisk slår to fluer med ét smæk.

”Standlejerne støtter op om bæredygtighedstanken…, og så tjener de samtidig en god skilling”.  

På REUSERS' hjemmeside reusers.dk kan man læse meget mere om hvor nemt det er at booke sin egen salgsstand.


Visionen for REUSERS 
”Vi vil være de førende på markedet og kvindernes førstevalg når det omhandler salg og køb af reuse – fysisk såvel som online. Og så vil vi være dét univers der ligger ‘top of mind’. Endeligt vil vi være forgangskvinder for cirkulært re-use og gøre det ‘in’ at købe og sælge brugt.” 

Redaktionens udsendte var forbi butikken under en uge efter åbningsdagen, for at tage temperaturen på denne nyhed i Randers. Og kan på den baggrund kun anbefale alle mode/miljøbevidste Randrusianske kvinder at give sig selv den oplevelse det er, at slå vejen forbi Marsvej 7b.

Følg REUSERS på deres Facebookside.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Redaktionen