Opsang i pausen satte gang i SMIFF-drengene: "Jeg var ikke i tvivl om at vi i de sidste 20 minutter ville få chancer nok til at afgøre kampen"

I dagens fodboldkamp mellem Dronningborg B og SMIFF endte det med en overbevisende sejr til udeholdet på hele 2-7. Kampen blev spillet på Dronningborg Stadion, og det var udeholdet, der kom bedst fra start.

Allerede efter tre minutter fik SMIFF scoret det første mål, da Kent Ilsø Christensen var på pletten. Hjemmeholdet formåede dog at svare igen i det 32. minut, hvor Nicklas Mathiesen udlignede til 1-1. Kun tre minutter senere tog Dronningborg B føringen, da Airan Nithyaseeian scorede til 2-1.

Efter pausen kom udeholdet stærkt tilbage, og i det 68. minut var det igen Kent Ilsø Christensen, der fik bolden i nettet og udlignede til 2-2. Herefter var det SMIFF, der tog styringen i kampen. I det 70. minut scorede Nikolaj Strunge Skyggebjerg til 2-3, og i det 77. minut øgede Noah Rokkjær føringen til 2-4.

Kampen var dog langt fra afgjort, og i det 82. minut scorede Nikolaj Strunge Skyggebjerg endnu engang og bragte udeholdet foran med 2-5. I det 87. minut var det Jesper Enevoldsen, der fik bolden i nettet, og i det 89. minut scorede Noah Rokkjær sit andet mål i kampen og cementerede sejren på 2-7 til SMIFF.

Efter kampen udtalte cheftræner for SMIFF, Heidi Seerup, at det var tre vigtige point, men at kampen var lige så svær, som hun havde forventet.

"I en kamp som blev lige så svær, som jeg havde forventet, er det dejligt at vi får de tre point. Efter en god start med et hurtig mål, så er det som om at vind og DB første høje pres udfordre os. Vi laver dumme unødvendige fejl, som bliver straffet," lød det fra Seerup.

Træneren måtte bede sit hold om at finde et højere niveau frem til anden halvleg da de gik til pause. Hun var overbevist om at SMIFF-holdet fortsat havde mulighed for at tage sejren:

"Peptalken i pausen havde fokus på at meget kan ske på 45 minutter, især når modstanderne allerede virkede trætte. Jeg var ikke i tvivl om at vi i de sidste 20 minutter ville få chancer nok til at afgøre kampen, så det var bare op til gutterne at være effektive, og det viste de sig at være!"

Heidi Seerup fremhævede især Nikolaj Strunge Skyggebjerg for hans evner og talent til at bære holdet frem. Hun roste også Frederik Benzon for hans hårde arbejde og Nicklas Engly, der tog en for holdet ved at gå på mål på trods af manglende målmænd.

Cheftræneren var tilfreds med holdets præstation, men påpegede også, at der stadig er ting, der skal forbedres inden næste kamp. Holdet har to vigtige kampe tilbage, hvor der skal sikres seks point for at sikre sig andenpladsen. Derfor er der ingen efterårsferie til holdet, der allerede er tilbage på træningsbanen tirsdag.

Alt i alt var det en imponerende sejr til SMIFF, der viste styrke og sammenhold i kampen mod Dronningborg B.

Næste kamp for SMIFF er lørdag 21. oktober, hvor de skal møde Hornbæk SF på Volkswagen Park Randers (kunst). Der er kampstart kl. 12:45.

Kampens resultat: 2-7 til SMIFF
Række: Herrer Serie 4

Kilde: Cheftræner Heidi Seerup, SMIFF - Herrer Serie 4