Opdag indre harmoni: Chakra Meditation og Klangbad - en indre rejse mod balance og afslapning

Foto: Yogierne.
Profilbillede
dato

Birgitte fra Yogierne afholder arrangementet 'Chakra meditation og klangbad' den 2. juni. Dette arrangement tilbyder en skøn eftermiddag og en dejlig måde at starte weekenden på.

Chakra-meditationen fokuserer på energicentrene i kroppen, kendt som chakraerne. Ifølge hinduistiske og yogiske overbevisninger er der syv store chakraer i kroppen, som repræsenterer forskellige fysiske, følelsesmæssige og åndelige aspekter af vores væren. Formålet med chakra-meditation er at balancere disse energicentre, så energien kan flyde frit.

Under chakra-meditationen sidder du i en behagelig stilling og fokuserer opmærksomheden på hver af de syv chakraer, fra bunden af ryggen op til toppen af hovedet. Hver chakra visualiseres med en tilknyttet farve og affirmationer. Målet er at åbne og balancere chakraerne for at skabe harmoni mellem krop, sind og ånd.

Dette kan resultere i øget følelsesmæssig stabilitet, mental klarhed og spirituel bevidsthed.

Efter meditationen kan du slappe af på en blød yogamåtte under et tungt tæppe og blive overøst med toner og lydbølger fra klanginstrumenter og gong. Du behøver ikke at gøre noget - du kan bare være til stede og nyde oplevelsen.

De forskellige toner og lydbølger strækker sig fra dybe vibrerende toner til lysere overtoner, der hjælper med at skabe afslapning og bringe dig i en tilstand, hvor du kan glemme alt omkring dig for en stund.

Klangbadet kan tage dig på en indre rejse, hvor lydbølgerne forplanter sig rundt i kroppen og sjælen. Vibrationerne fra instrumenterne siges at være effektive mod depression, stress, angst, bekymringer, uro og tankemylder. Det er en mulighed for at lade disse lydvibrationer virke helende og beroligende.

Arrangementet 'Chakra meditation og klangbad' med Birgitte fra Yogierne giver en fredfyldt og berigende oplevelse, der kan hjælpe med at genoprette balance og indre harmoni. Det er en mulighed for at starte weekenden på en afslappet og positiv måde ved at give sig selv tid til selvpleje og ro.

Dato: 02-06-2023
Tid: 16:30
Sted: Højvangen 33, Assentoft
Pris og tilmelding: Pris for denne oplevelse er 199kr som betales på MobilePay 754905 mrk “14/4” Tilmelding kan også foregå via billetlinket her
Kilde: Yogierne