OMRÅDEANSVARLIG SALGSASSISTENT SØGES TIL BILTEMA I RANDERS

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vil du være en del af BILTEMAs spændende væksteventyr? Så har du chancen nu. Vi søger en dedikeret salgsassistent til vores varehus i Randers. Stillingen er en fuldtids stilling på 37 timer. Som områdeansvarlig salgsassistent får du mulighed for at guide kunderne gennem vores unikke varesortiment og sikre, at de får den bedst mulige oplevelse. Dette gør du i samarbejde med dine gode og kompetente kollegaer. Tilsammen udgør I et topmotiveret dream-team, der er klar til at yde Danmarks bedste kundeservice.

UDADVENDT SÆLGER MED KUNDEN I FOKUS

I BILTEMA bliver du en del af et fællesskab, hvor vi er dygtige til at skabe resultater. Som områdeansvarlig salgsassistent kan du glæde dig til, at få lov til at udfolde din udadvendte profil ved at give vores kunder Danmarks absolut bedste kundeservice. Du sørger altid for, at vores kunder føler sig set, hørt og forstået og dit ansvar er at sikre, at kunderne får opfyldt lige præcis deres behov.

Dine dage er aldrig ens, og du får masser af ansvar og frie rammer til at vise, at du kan arbejde selvstændigt og struktureret. Du sætter en ære i at sikre, at dit område i varehuset er fyldt op med varer på hylderne, så det fremstår indbydende og klar til vores kunder.

OMRÅDEANSVARLIG

Som områdeansvarlig får du ansvaret for en eller flere af varehusets afdelinger fx; Bil/MC/bilpleje, byggeri/værktøj eller fritid/båd/hjem/kontor/teknik. Du driver din egen lille butik i varehuset.

Som områdeansvarlig skaber du energi og glæde, og har ansvaret for at afdelingen altid står salgsklar og fyldt op med varer på hylderne.

Du sikrer nemlig, at din afdeling er så indbydende og lækker at både medarbejdere og kunder har lyst til at være der og komme igen. Så her får du meget frie rammer til både at prøve dine lederevner af i praksis og til at skabe glade og dedikerede medarbejdere og kunder.

DU FÅR:

  • masser af tillid, ansvar og støtte
  • plads til at vise og udvikle dine salgs- og kommunikationsevner
  • gode og kompetente kolleger
  • mulighed for at kunne sætte dine kunder i fokus og sikre at de får en den bedste købsoplevelse i Danmark

DIN BAGGRUND ER IKKE SÅ AFGØRENDE, MEN VI FORESTILLER OS AT DU HAR:

  • erfaring med at arbejde i detailbranchen
  • fokus på at vores kunder bliver glade og tilfredse
  • et godt humør, som skinner igennem i kontakten med både kunder og kollegaer
  • en struktureret tilgang og sætter en ære i at bidrage til at varehuset fremstår indbydende og salgsklart
  • måske et ”Stabler-kort”

DERFOR SKAL DU VÆLGE BILTEMA

Biltema er en økonomisk solid virksomhed i rivende udvikling. Vi tilbyder en meget selvstændig arbejdsform, hvor du får de bedste muligheder for at udleve din passion for detailhandel. I samarbejdet med din leder får du vide rammer til at gøre en forskel. Biltema sørger for grundig introduktion til din nye fremtid – herunder værdier, holdninger, forretningsgange og produktkendskab.

ER DU INTERESSERET – OG HAR DU SPØRGSMÅL?

Så er du meget velkommen til at kontakte Souschef Mark Elkjær via sales.randers@biltema.com

Vi afholder løbende samtaler og stillingen bliver besat så snart vi finder den rette kandidat. Så skynd dig at få sendt din ansøgning bilagt relevante papirer, CV og referencer.

Stillingen er med opstart hurtigst muligt.

Vi glæder os meget til at læse din ansøgning.

BILTEMA

HELE FAMILIENS VAREHUS

Neptunvej 22

8960 Randers SØ

På få år er Biltema-navnet slået fast i Danmark som et anerkendt varemærke, hvilket kan aflæses i den solide fremgang, vi oplever i disse år. I Danmark er der lige nu 16 Biltema varehuse og flere er på vej - i norden er der mere end 160 varehuse. Biltemas koncept bygger på at tilbyde et bredt varesortiment for både familier og professionelle kunder til faste lave priser.

Se mere på www.biltema.dk.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Randers Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Biltema Randers, Neptunvej, 8960 Randers SØ

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 18-12-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5944478

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet