Ommersyssel snublede igen da Kristrup viste sig for stærke

Foto: Ommersyssel IF - Serie 3 Herrer.
Profilbillede
dato

Kristrup Boldklub tog imod Ommersyssel IF på Kristrup Stadion i dagens fodboldkamp. Hjemmeholdet viste sig at være for stærke for udeholdet og vandt kampen med 3-1.

Efter kampen var træneren for Ommersyssel IF, Ole Sommer, ærgerlig og irriteret over resultatet. Han havde håbet på en positiv reaktion fra sit hold efter den seneste kamp, og selvom han fik det, endte de alligevel med at tabe til det gode Kristrup-hold.

“Først og fremmest er jeg i dag lidt ærgerlig og irriteret på holdets vegne - fordi jeg efterspurgte en positiv reaktion på vores seneste kamp - og den fik jeg også. Når vi så taber 3-1 til et godt Kristrup-hold, er vi så med rette frusterede over resultatet, men også nødt til at at holde fast i de positive ting vi får med.”

Sommer fremhævede også spilleren Mikkel Vinther, som han beskrev som energisk, synlig og velspillende gennem hele kampen. Vinther er ikke til rådighed for træning på grund af militærtjeneste, men han er altid garant for en helhjertet indsats, hvilket er forbilledligt for resten af truppen.

Sommer mente, at der var små ting, der skulle forbedres inden næste kamp, og at det ville være afgørende for at få resultaterne til at tippe i deres favør igen. Holdet skulle søge de sidste procent, der ville få tingene til at lykkes og give point. Sommer mente, at de var på et tidspunkt i sæsonen, hvor mentalt overskud ville være afgørende for, hvordan det hele ville ende.

Næste kamp for Ommersyssel IF er lørdag 7. oktober, hvor de skal møde FC Sabur på Dalbyover Stadion. Der er kampstart kl. 15:00.

Kampens resultat: 3-1 til Kristrup Boldklub
Række: Serie 3 Herrer

Kilde: Træner Ole Sommer, Ommersyssel IF - Serie 3 Herrer