Omersyssel er garanteret overlevelse i serie 3 efter tæt udebaneopgør: "Sejren idag sikrer os, og det var vores reelle mål for sæsonen efter oprykningen i foråret"

Profilbillede
dato

I dagens spændende fodboldkamp mellem Hornbæk SF og Ommersyssel IF endte det med en sejr til udeholdet på 2-1. Kampen blev spillet på Volkswagen Park Randers, der har en kunstgræsbane.

Hjemmeholdet kom godt fra start og formåede at score det første mål i det 49. minut.

Udeholdet, der blev trænet af Ole Sommer, formåede dog at komme tilbage i kampen. I det 70. minut scorede "Andreas Greve" for udeholdet og udlignede til 1-1. Greve viste sig at være en afgørende spiller for udeholdet, da han også scorede det afgørende mål i det 81. minut og sikrede dermed sejren til Ommersyssel IF.

Efter kampen var træner Ole Sommer meget tilfreds med holdets præstation og udtrykte lettelse over at holdet med de tre point var sikret overlevelse.

“Efter 3 nederlag i træk er jeg glad og stolt på holdets vegne, at vi får spillet en kamp med bedre balance og kvalitet end de foregående og også får tre gode point mod et ligeværdigt og dygtigt Hornbæk hold. Sejren idag sikrer os i serie 3 - det var vores reelle mål for sæsonen efter oprykningen i foråret,” lød det fra træneren.

Træner Sommer fremhævede også nogle af hans spillere for deres præstationer. Han nævnte især backs Søren Christensen og Daniel Rasmussen for deres indsats, samt Mads Andersen, der holdt sammen på holdet.

Andreas Greve blev også fremhævet for at score begge mål og for at gøre en flot figur i sin kun anden kamp på holdet. Derudover blev der givet et længeventet comeback til Mathias Andersen efter en langvarig skade- og genoptræning.

Selvom holdet havde nogle udfordringer med at finde sig til rette i en ny taktik og med at rotere i truppen, lykkedes det til sidst at få spillet i gang og være det bedste hold:

"I et mix af lyst og nød roterer vi i truppen og justerer også lidt i taktikken for at skabe plads og rum for andre spillere. Selv om vi skal finde os til rette, er vi rimeligt bekvemme i spillet med bolden i dag og har den helt rigtige intensitet og arbejdslyst til at skabe fornuftigt med chancer."

Alt i alt var det en spændende kamp mellem Hornbæk SF og Ommersyssel IF, hvor udeholdet trak det længste strå og sikrede sig tre vigtige point.

Næste kamp for Ommersyssel IF er lørdag 21. oktober, hvor de skal møde Hobro IK på Dalbyover Stadion. Der er kampstart kl. 15:00.

Kampens resultat: 1-2 til Ommersyssel IF
Række: Serie 3 Herrer

Kilde: Træner Ole Sommer, Ommersyssel IF - Serie 3 Herrer