Østjyllands Politi: Seneste nyt fra Randers - torsdag den 13. maj

Profilbillede
Michael Juul Sørensen

Randers er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Døgnrapport for Østjyllands Politi, torsdag den 13. maj 2021

Fremstillinger:
Vi fremstiller i dag kl. 10:30 en 32-årig mand fra Randers i grundlovsforhør ved Retten i Randers. Vores specialpatrulje fandt i går aftes frem til den 32-åriges lejlighed i Randers SØ, hvorfra der lugtede kraftigt af hash. Ved en efterfølgende ransagning blev der fundet 689 gram amfetamin, 240 gram hash samt et kontant pengebeløb, og han sigtes derfor for salg af narkotika. 

Demonstration
:
Der var i går onsdag anmeldt en lovlig demonstration under temaet:  Stop “Israels” angreb mod Al-Aqsa moskeen og Sheikh Jarah!”  til afholdelse fra kl. 17:00 på Rådhuspladsen i Aarhus. I forbindelse med demonstrationen, ankom en del personer, der skabte uro i gadebilledet. Uroen bredte sig til Gellerup, hvor en gruppe på 30-40 unge mennesker kastede med kanonslag og anden fyrværkeri samt knuste ruder. Fokus fra gruppen blev rettet mod politiets tilstedeværelse, og der blev kastet flere kanonslag mod patruljerne. Der blev i forbindelse med indsatsen sigtet 2 personer for fornærmelig tiltale mod politiet – andre 2 blev sigtet for at lægge hindringer i vejen for politiets arbejde. Politiet var til stede frem til kl. 01:30, hvorefter der var ro i området.

Cars & Coffee arrangement
Gruppen ”Cars & Coffee”, der har deres etablerede fællesskab med interresse for deres personbiler, mødte g.d. kl. ca. 20:50 op på Havreballe Skovvej i Aarhus med et vurderet antal på ca. 100 køretøjer. Med baggrund i tidligere arrangementer, hvor gældende færdselsregler ikke er blevet overholdt af nogle af deltagerne, var politiet også til stede under dette arrangement. Gruppen kørte rundt i Aarhus det meste af aftenen og først på natten, hvor de afsluttede på Aarhus Ø kl. ca. 03:00. I den forbindelse har Østjyllands politi rejst en del sigtelser for overtrædelse af div. færdselslovsparagraffer, der fordelte sig på følgende vis:

1 x Hastighed, betinget
3 x Hastighed, klip
2 x Rødt lys, klip
2 x Unødig røg/støj
1 x Manglende sikkerhedssele
3 x Forkert lygteføring
2 x Fejl/mangler
1 x Manglende nummerplade
1 x Kørekort ej medbragt
1 x Manglende tegngivning
 

Øvrig færdsel:
Onsdag kl. 15:00 blev en 19-årig mandlig bilist sigtet for narkokørsel, da han var blevet standset af en patrulje på Grundtvigsvej i 8260 Viby Jylland.

Onsdag kl. 11:10 blev en 34-årig kvindelig bilist sigtet for kørsel uden førerret, da hun var blevet standset af en patrulje på Højgaardsvej i 8300 Odder.

Onsdag kl. 23:38 blev en 18-årig mandlig bilist sigtet for kørsel uden førerret, da han var blevet standset af en patrulje på Janesvej i 8220 Brabrand.

Torsdag kl. 01:07 blev en 32-årig mandlig bilist, sigtet for kørsel uden førerret, da han var blevet standset af en patrulje på Skanderborgvej i 8000 Århus C.

Torsdag kl. 00:30 blev en 25-årig mandlig bilist, sigtet for kørsel uden førerret, da han var blevet standset af en patrulje på Viborgvej i 8210 Århus V.

Der er i det seneste døgn ikke anmeldt nogen indbrud i privat beboelse.

 

Med venlig hilsen 

 

Flemming Lau - vagtchef


Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Østjyllands Politi.
Kilde: Østjyllands Politi
Flere artikler