Østjyllands Politi: Seneste nyt fra Randers - søndag den 11. oktober

Kilde: Østjyllands Politi
Profilbillede
Ninna Jalog nj@vores-mediehus.dk

Randers er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Østjyllands politi har ingen fremstillinger i grundlovsforhør i dag.

**

Døgnrapport fra Østjyllands Politi d. 11. oktober 2020

Her finder du et uddrag af det seneste døgns hændelser i Østjyllands politikreds.


Orden og sikkerhed

Politiet blev søndag morgen kl. 01:00 kaldt til Burger King på Banegårdspladsen i Århus, da en beruset mand ikke ville bruge mundbind og efterfølgende ikke ville forlade stedet.
Politiet forsøgte at overtale manden til at forlade stedet, men da han ikke var samarbejdsvillig, endte episoden med, at manden blev anholdt og måtte overnatte i detentionen.

 

Færdsel

En 25-årig kvindelig bilist kørte lørdag ca. kl. 17:20 ad Christian X’s vej, Århus i sydvestlig retning, her kørte hun overfor rødt ved Ringvej syd, og påkørte en anden bilist i venstre side. Parterne blev kørt på skadestuen for tjek.

Lørdag ca. kl. 22:30 fik politiet melding om, at der var sket et færdselsuheld på Tilst Vestervej i Tilst. Da politiet ankom til stedet, holdt der en personbil, der havde påkørt en lygtepæl. Føreren, en 53-årig mand, sad stadig i bilen. Manden var uskadt, men da han blev skønnet påvirket af spiritus, blev han medtaget til Skeby sygehus for udtagelse af blodprøve. Han blev herefter sigtet for spirituskørsel og løsladt.


Politiets vagtcentral fik lørdag ca. kl. 19:20 en opringning fra en bilist, der kørte på Røgelvej i Brabrand. Bilisten oplyste at han kørte bag en bil, der kørte usikkert og slingrende. Bilen var ved Sigridsvej da politiet nåede frem. Patruljen observerede her en bilist, der var ved at parkere en bil, men det var tydeligt at føreren havde svært ved at finde rette gear og at parkere bilen lige i båsen.
Patruljen rettede henvendelse til føreren af bilen, en 37-årige kvinde. Da kvinden skønnedes påvirket af alkohol, blev hun anholdt og medtaget for udtagelse af blodprøve. Kvinden blev efterfølgende sigtet for spirituskørsel og løsladt.


Lørdag kl. 10:35 standsede politiet en personbil på Århusvej i Randers SV. Det viste sig at bilens 35-årige fører ikke havde erhvervet kørekort, hvorfor han blev sigtet for kørsel uden førerret.


I det forløbne døgn har politiet standset og sigtet to personer for kørsel i frakendelsestiden. Begge de to mænd, på henholdsvis 29 og 35 år blev standset i Århus.


Indbrud

Der er i det seneste døgn ikke anmeldt nogen indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds.

 

 

Bo Christensen, vagtchef

Østjyllands Politi

 

 

Denne artikel er skrevet af Ninna Jalog og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Østjyllands Politi.
Mød redaktionen
Profilbillede
Søren Martin Mørch smm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Ninna Jalog nj@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Michael Juul Sørensen mj@vores-mediehus.dk
Flere artikler