Østjyllands Politi: Seneste nyt fra Randers - søndag den 11. april

Kilde: Østjyllands Politi
Profilbillede
Michael Juul Sørensen

Randers er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Fremstillinger i Retten i Randers og Retten i Aarhus

Østjyllands Politi fremstiller i dag kl. 09.45 i Retten i Randers en mand på 19 år for kvalificeret vold mod en jævnaldrende ung mand.

I går omkring kl. 06.30 blev Østjyllands Politi kaldt ud til Markedsgade i Randers, fordi en ung mand var blevet overfaldet af en anden ung mand. Under overfaldet blev forurettede tildelt flere slag og sprak mod kroppen og hovedet. Gerningsmanden blev efterfølgende udfundet og anholdt kl. 10.00. De to mænd kendte hinanden forud for overfaldet.

**

Østjyllands Politi fremstiller i dag kl. 11.00 i Retten i Aarhus 2 mænd for kvalificeret vold og røveri.

I går kl. 23.02 blev Østjyllands Politi kaldt ud til en anmeldelse om voldsomme husspektakler på Otto Bentzons Vej i Aarhus. En patrulje var hurtig fremme og i opgangsdøren blev truffet to mænd, der hastigt var på vej væk fra adressen. De blev begge anholdt. En person undløb fra stedet. Det viste sig efterfølgende, at personer i en lejlighed i opgangen havde været udsat for grov vold og røveri. Personerne kendte hinanden forud for episoden.

Anklagemyndigheden anmoder om lukkede døre ved grundlovsforhøret, og Østjyllands Politi ønsker derfor p.t. ikke at oplyse yderligere om sagen.

Resultatet af fremstillingerne vil blive lagt på Østjyllands Politis Twitter-profil snarest.

 

 

Færdsel

Lørdag kl. 10:18 blev en 25-årig mandlig bilist sigtet for kørsel uden førerret, da han blev standset af en patrulje på Rytoften i Århus V.

Lørdag kl. 15:09 blev en 21-årig mandlig bilist sigtet for kørsel uden førerret, da han blev standset af en patrulje på Ryhavevej i Århus V.

Lørdag kl. 16:00 blev en 44-årig mandlig bilist sigtet for kørsel uden førerret, da han blev standset af en patrulje på Grøndalsvej i Viby J.

Lørdag kl. 18:50 blev en 77-årig mandlig bilist sigtet for kørsel uden førerret, da han blev standset af en patrulje på Randersvej i Hadsten.

Søndag kl. 02:15 blev en 18-årig mandlig bilist sigtet for kørsel uden førerret, da han blev standset af en patrulje på Fuglebakkevej i V.

Søndag kl. 16:20 blev en 32-årig mandlig bilist sigtet for kørsel i frakendelsestiden, da han blev standset af en patrulje på Wilstersgade, Århus C.

 

 

Indbrud

Der er det seneste døgn ikke anmeldt nogen indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds.


Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Østjyllands Politi.
Flere artikler