Østjyllands Politi: Nyt fra Randers - onsdag den 15. juli

Kilde: Østjyllands Politi

Randers er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Grundlovsforhør i Retten i Aarhus kl. 09.30

Østjyllands Politi fremstiller onsdag kl. 09.30 i Retten i Aarhus en 24-årig mand, der sigtes for salg af narkotika.

Anklagemyndigheden vil anmode om dørlukning, hvorfor der ikke kan oplyses yderligere.

**

 

Mistænkeligt dødsfald i lejlighed i Aarhus

Østjyllands Politi fik tirsdag kl. 16.40 en anmeldelse om, at en mand var fundet død i en lejlighed på Frederiks Allé i Aarhus. Da det var uklart, hvorfor manden var død, vurderede betjentene, at der var tale om et mistænkeligt dødsfald, og der blev derfor tilkaldt kriminalteknikere og en retsmediciner, der tirsdag aften foretog nærmere undersøgelse af lejligheden og af den afdøde.

Den afdøde er endnu ikke identificeret med 100% sikkerhed, men politiet har en formodning om, hvem han er. Ligsynet gav ikke nogen endelig konklusion på dødsårsagen, og den afdøde skal derfor obduceres onsdag med henblik på at fastlægge dødsårsagen.

En 66-årig mand, der bor i lejligheden, og var til stede da den afdøde blev fundet, blev anholdt med henblik på nærmere afhøring og afklaring af omstændighederne ved dødsfaldet.

**

 

Ringet op af ”betjenten Jonas”

En 52-årig mand fra Odder kontaktede tirsdag kl. 18.06 Østjyllands Politi for at anmelde, at han kort forinden var blevet ringet op af en ”betjent” ved navn Jonas. ”Betjenten” havde ringet fra telefonnummeret 9614 1448, som er nummeret til Midt- og Vestjyllands Politi.

”Betjenten” havde oplyst, at nogen havde forsøgt at oprette et lån i den 52-åriges navn hos banken Santander på 90-95.000 kroner. Nu skulle den 52-årige bare lige oplyse sit cpr-nummer til ”betjenten”, så han kunne håndtere sagen. Dette afviste den 52-årige, der afsluttede samtalen og ringede til det rigtige politi.

Politiet har tidligere fået anmeldelser om lignende sager, hvor gerningsmænd får det til at se ud som om, at de ringer fra politiets officielle telefonnumre og udgiver sig for at være fra politiet. Er man i tvivl om, hvorvidt det er politiet, der ringer, så bed om navn og afdeling, og ring selv op til politiet for at tjekke oplysningerne.

**

 

Færdsel

Tirsdag kl. 15.07 skete der et færdselsuheld på Engtoften i Viby. En 47-årig mandlig bilist oplyste til politiet, at han var blevet påkørt af en Peugeot 307, hvori der sad to mænd. De to mænd kørte efterfølgende fra stedet i retning mod Rundhøj. Der skete kun materiel skade ved sammenstødet.

Tirsdag kl. 18.55 blev en 28-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Hadsundvej i Randers NØ.

Tirsdag kl. 22.24 blev en 20-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje i Hagenstrupparken i Ulstrup.

Tirsdag kl. 23.52 blev en 29-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel og for kørsel i frakendelsestiden, da han blev standset af en patrulje på Energivej i Randers NV.

Natten til onsdag kl. 00.37 blev en 20-årig kvindelig bilist anholdt og sigtet for spirituskørsel efter hun i spirituspåvirket tilstand havde påkørt en lygtepæl tre gange samt en træ to gange på Fjordvej i Randers NØ.

**

 

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt fire indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds.

  • På Kildebakken Øster Tørslev, Gjerlev begået tirsdag den 14/7 mellem kl. 11.30 og kl. 19.30
  • På I. Christensens Gade i Brabrand begået mellem tirsdag den 14/7 kl. 13.00 og onsdag den 15/7 kl. 00.20
  • På Egå Engvej i Egå begået onsdag den 15/7 kl. 04.40
  • På Chr. Winthers Vej i Åbyhøj begået onsdag den 15/7 kl. 06.23
Mød redaktionen
Profilbillede
Rebecca Sejer Werge redaktion@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Søren Martin Mørch smm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Linea Topp Jakobsen lj@heymate.dk
Profilbillede
Michael Juul Sørensen mj@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Julie Lundblad jl@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Stine Juul Christensen sjc@vores-mediehus.dk
Flere artikler