Østjyllands Politi: Nyt fra Randers - lørdag den 26. september

Kilde: Østjyllands Politi

Randers er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

21-årig mand dræbt af skud i Aarhus

Østjyllands Politi fik fredag kl. 19.31 en anmeldelse om, at en 21-årig mand var ramt af skud ved Kappelvænget i Aarhus V. Den 21-årige blev kørt på skadestuen, men han afgik kort efter ved døden.

Politiet havde hurtigt flere patruljer i området omkring Kappelvænget for at sikre spor og skabe ro på stedet.

I forbindelse med efterforskningen er flere personer blevet anholdt for at sikre deres tilstedeværelse, mens politiet afklarer deres rolle i sagen. Ingen er dog p.t. sigtet for drabet.

Østjyllands Politi har øget patruljeringen omkring Kappelvænget og vil være ekstra synlige i området de kommende dage.

Så du nogle mistænkelige personer eller køretøjer omkring Kappelvænget fredag aften, eller har du andre oplysninger om episoden, så kan du ringe til politiet via tlf. 114.

Der udsendes senere i dag en pressemeddelelse vedrørende sagen, hvor vi for nærværende ikke har yderligere kommentarer.

Fremstillinger

Østjyllands Politi fremstiller i dag kl. 1000 i Retten i Århus en 25-årig mand, som er sigtet for kvalificeret vold.
Manden fremstilles for sin rolle i en sag fra den 7/9-20:

”Bil bevidst påkørt i Viby
Østjyllands Politi fik mandag omkring kl. 14.00 en del opringninger via 112 fra borgere, der var vidner til, at en bil blev bevidst påkørt på Viby Ringvej tæt på Viby Torv.

Flere patruljer kørte til stedet, hvor de hurtigt fandt den påkørte bil. Umiddelbart var ingen kommet til skade, og gerningsmændene var stukket af fra stedet. Det samme var den mand, der havde siddet i den påkørte bil. Vejen blev kortvarigt spærret, mens politiet sikrede spor, og bilen blev fjernet.

Politiets foreløbige efterforskning peger på, at en uoverensstemmelse mellem nogle mænd på Q8 på Viby Ringvej udviklede sig voldsomt, hvorefter en mand flygtede fra tanken ved at springe ind i sin bil, hvor mandens kone sad bag rattet.

Flere biler kørte efter manden og kvinden i høj fart, og en af de jagtende kørte ind i siden på dem. Under biljagten blev to tilfældige borgeres biler også ramt, men ingen personer kom til skade ved sammenstødene.”

Resultatet af fremstillingen tweetes ud efter retsmødet.

Østjyllands Politi fremstiller i dag kl. 1100 i Retten i Randers en 38-årig mand. Manden er sigtet for overtrædelse af narkotikalovgivningen. Anklagemyndigheden vil formentligt anmode om lukkede døre, hvorfor vi ikke umiddelbart har yderligere oplysninger i sagen.

Resultatet af fremstillingen tweetes ud efter retsmødet.


Færdsel

Der skete et færdselsuheld fredag kl. 12.27 på Nordjyske Motorvej ved Hinnerup, da en 27-årig mandlig bilist kom kørende ad afkørselsrampen i sydgående retning, hvor han i forbindelse med deling mod Hinnerup og Lisbjerg af ukendte årsager skred ud, og endte i midterrabatten. Der skete ingen personskade.

Der skete et færdselsuheld fredag kl. 14.08 på Viby Ringvej i Åbyhøj, da en 31-årig mandlig lastbilchauffør påkørte en forankørende 37-årig mandlig bilist, som var bremset op for en bus, der trak ud fra stoppestedet.

Der skete et færdselsuheld fredag kl. 16.38 på Lystrupvej i Lystrup, da en 66-årig kvindelig bilist kom kørende ad Lystrupvej i sydlig retning og ville svinge til højre ad Bystævnet, hvor hun overså en 20-årig mandlig bilist, som kom kørende ad Lystrupvej i sydlig retning og skulle ligeud i krydset.
Der skete ingen personskade ved uheldet.

Der skete et færdselsuheld fredag kl. 12.11 på Djurslandmotorvejen ved Hjortshøj, da en 22-årig mandlig bilist kørte i østlig retning ad Søftenvej på tilkørselsrampen til Djursland Motorvejen, hvor han skred ud i rabatten, så køretøjet drejede flere gange rundt om sig selv. Der skete ingen personskade.

En 42-årig kvindelig bilist blev fredag kl. 11.13 anholdt og sigtet for kørsel uden førerret, da hun blev standset af en patrulje på Skovbrynet i Århus C.

En 30-årig mandlig bilist blev fredag kl. 16.35 anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Bøgevej i Hadsten.

En 30-årig mandlig bilist blev fredag kl. 17.02 anholdt og sigtet for kørsel uden førerret, da han blev standset af en patrulje på Paludan-Müllers Vej i Århus N.

En 20-årig mandlig bilist blev fredag kl. 22.45 anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Viby Ringvej i Viby J.

En 25-årig mandlig bilist blev lørdag kl. 03.35 anholdt og sigtet for kørsel uden førerret, da han blev standset af en patrulje på Søftenvej i Århus N.Der er det seneste døgn anmeldt fire indbrud i privat beboelse hos Østjyllands Politikreds


På Junovej i Højbjerg begået d. 25/9 mellem kl. 02.00 og kl. 06.00
På Åboulevarden i Grenaa begået d. 25/9 mellem kl. 09.00 og kl. 13.30
På Løkkenvej i Egå begået mellem d. 25/9 kl. 16.05 og d. 26/9 kl. 01.20
På Postvej i Hinnerup begået d. 25/9 mellem kl. 13.00 og 14.00

Mød redaktionen
Profilbillede
Linnéa Funk lf@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Søren Martin Mørch smm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Linea Topp Jakobsen lj@heymate.dk
Profilbillede
Michael Juul Sørensen mj@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Julie Lundblad jl@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Stine Juul Christensen sjc@vores-mediehus.dk
Flere artikler