Ølsmagning og hygge

Profilbillede
dato

På pladsen foran Tante Olga opstilles telt, hvor der afvikles flere forskellige arrangementer fra den 14. til 16. august Det er en hilsen fra Randers Festuge og Tante Olga, samt en bekræftelse på livet går videre og vi beholder Ja-Hatten på.

Fredag den 14. august er der spændende øl og masser af hygge i teltet, samt hos MacAle og Tante Olga, når der afholdes Ølsmagning med Craft Beer fra Anarkist, Kissmeyer & Schiøtz tappet direkte fra fad. Ølsommerlier Per Boye Jørgensen sørger for beskrivelser og gode indspark om de 6 Craft Beers, der skal smages på. Per fortæller om aftenens Ølsmagning : " Jeg afholder en smagning hvor vi bl.a. runder Øllets historie, ingredienser og den rejse øllet er på generelt".

Aftenens øl er valgt ud fra, at alle kan være mere. Det bliver ikke for nørdet. Altså en god allround Ølsmagning med gode historier.

Hør om øllets rejse, beskrivelse af malte og humle, samt måske finde favoritøllen.

Frederiksbergs Kødforsyning har grillen i gang og ligeledes er MacAle's køkken åben.

Alle myndighedernes forordninger følges selvfølgelig, hvilket bl.a. betyder der er maximum deltagerantal.

MacAle & Tante Olga ser frem til dejlige timer med masser af øl - og smagsoplevelser og ikke mindst den dejlige forførende atmosfære god øl altid bringer.

Begge steder har 15 fadølshaner med Craft Beer (håndbrygget special fadøl) fra Theodor Schøitz Brewing Co med spændende, innovative mærker som Anarkist, Kissmeyer, Tivoli, Lotthrup, Schøitz, Kissmeyer & Friends m.fl..

"Vi er meget stolte over, at være de første i Randers, der tilbyder Craft Beer fra fad, det tror jeg mange er glade for. Forhåbentligt trækker det også gæster ind fra oplandet til midtbyen", udtaler Leif Bressum fra MacAle og Tante Olga.

Der er etableret nyt stort kølerum til alle øllene, med alle nye tekniske hjælpemidler, så øllet til stadighed smagsmæssigt er i top. Ligeledes er der trukket nye rør til alle haner, opsat nye kompressorer etc., der mangler ikke noget. Kvaliteten er og skal være i top.

Mesterbrygger Anders Kissmeyer er overordnet ansvarlig for ølproduktionen fra Theodor Schøitz Brewing Co og det er lagt i gode hænder. Anders Kissmeyer bliver kaldt for en af verden bedste ølbryggere, samt måske en af de mest innovative. Det kan ses og smages på de over 50 forskellige øl der allerede er produceret fra Theodor Schøitz Brewing Co fra Anders Kissmeyer og hans stab.

Foruden de annoncerede arrangementer er teltet, scenen og anlægget til rådighed for de, der har lyst til udfoldelse af musikalsk eller anden form for kulturel udfoldelse. Scenen er åben, så alt kan ske. Henvendelse herfor til Tante Olga.

Teltet er åben alle 3 dage og er, som sådan, et af samlingsstederne i denne alternative Randers Festuge.

Frederiksbergs Kødforsyning har alle dage grillen i gang og ligeledes er MacAle's køkken åben

Alle myndighedernes forordninger følges selvfølgelig, hvilket bl.a. betyder der er maximum deltagerantal til arrangementerne.

Billetterne sælges derfor efter først til mølle princip.

Dato: Fredag 14. august 2020
Tidspunkt: Kl. 18.00
Adresse: Tante Olga, Søndergade 6, Randers C
Entré: 195 kr


Kilde: Kultunaut