Nyt fra Randers i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Randers er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Grundlovsforhør ved retten i Randers 

Østjyllands Politi fremstiller i dag kl. 12.15 en 24-årig mand i grundlovsforhør ved retten i Randers

Den 24-årige mand er sigtet for at have begået en lang række bedrageriforhold i samhandel i form af salg af fiktive billetter på internettet, som aldrig er kommet frem til køberne trods betaling til den 24-årige.

Salgene er foretaget via falske profiler, og den 24-årige mand blev anholdt torsdag eftermiddag på en adresse i Randers NØ efter længere tids efterforskning af bedrageriforholdene.

Østjyllands Politi har på nuværende tidspunkt ikke yderligere kommentarer til sagen. 

**

 

Grundlovsforhør ved retten i Randers

Østjyllands Politi fremstiller i dag kl. 13.15 en 28-årig mand i grundlovsforhør ved retten i Randers. Han er sigtet for en lang række overtrædelser af færdselsloven ved i går eftermiddags at have kørt vanvidskørsel i Randers C.

Den 24-årige blev forsøgt bragt til standsning af en patrulje fra Østjyllands Politi, der på Rosenørnsgade i Randers C havde observeret bilisten køre hasarderet, hvor han foretog flere færdselslovsovertrædelser.

Bilisten ønskede dog ikke at efterkomme politiets anmodninger om at standse, hvorfor en eftersættelse af bilen gik i gang med flere forskellige patruljer, der blev tilkaldt til opgaven. Eftersættelsen endte på Vester Altanvej, hvor den 24-årige mand kl. 15.20 blev anholdt efter et kort flugtforsøg til fods.

Den anvendte bil blev beslaglagt, og en 23-årig mandlig medpassager blev også anholdt, men løsladt igen efter endt afhøring.

Østjyllands Politi har pt. ikke yderligere kommentarer til sagen, men hører gerne fra vidner, der måtte have overværet episoden i relation til vanvidskørslen i Randers C, som fandt sted omkring kl. 15.15. Ring gerne til os på telefonnummer 114.

**

 

Mand med kniv skabte utryghed i indkøbscenter

Flere patruljer fra Østjyllands Politi blev torsdag aften kl. 19.05 sendt til Bruuns Galleri i Aarhus, da politiet modtog en anmeldelse om, at en mand skabte utryghed i indkøbscenteret, da han var i besiddelse af en kniv.

For at sikre, at politiet kunne komme i kontakt med den pågældende person, blev alle indgange bemandet, mens øvrige patruljer blev sendt ind i centeret for at finde frem til det sted, hvor den pågældende person sidst var blevet set.

Kort tid efter fik Østjyllands Politi kontakt til en 46-årig mand, der passede på signalementet. Han blev i den forbindelse anholdt på 1. sal i indkøbscenteret, hvor politiet havde fundet frem til ham. Anholdelsen forløb uden større dramatik og uden unødvendig brug af magtmidler. Den 46-årige blev under en efterfølgende visitation fundet i besiddelse af en mindre urtekniv, som blev beslaglagt.

Den 46-årige blev desuden sigtet for loven om euforiserende stoffer, da han blev fundet i besiddelse af en mindre mængde heroin. Han blev løsladt efter endt afhøring. 

**

 

Brand i lastbil spredte sig til andre køretøjer

Torsdag aften kl. 19.24 modtog Østjyllands Politi en anmeldelse om, at der var opstået brand i en lastbil, der holdt parkeret på Lerbakken i Følle.

Allerede inden politiets ankomst til stedet havde branden spredt sig til flere køretøjer, der var parkeret i nærheden, mens lastbilen udbrændte. De to øvrige køretøjer var to varebiler, men brandvæsenet havde hurtigt efterfølgende fået kontrol med branden.

Politiets umiddelbare mistanke er, at branden kan være påsat, men ingen personer er på nuværende tidspunkt sigtet i sagen. Østjyllands Politi efterforsker branden nærmere. 

**

 

Truede betjente med kniv og blev anholdt

En patrulje fra Østjyllands Politi tog torsdag kl. 20.29 kontakt til en person på en adresse i Lystrup, da vedkommende virkede påvirket af euforiserende stoffer. Den 20-årige mand blev derfor sigtet og under en efterfølgende visitation også fundet i besiddelse af en mindre mængde hash og kokain.

I forbindelse med anholdelsen af den 20-årige kom en 43-årig mand ud fra boligen på adressen med en kniv hævet over hovedet, mens han i høj fart bevægede sig i retning mod politiet.

Den 43-årige udviste aggressiv adfærd og råbte mod politiet, hvorfor betjentene trak deres tjenestevåben og på ny bad ham smide kniven fra sig, hvilket han til sidst efterkom. Han blev efterfølgende anholdt og sigtet for forsøg på vold mod politiet, mens kniven blev beslaglagt.

**

 

Fund af hash på adresse

På baggrund af tip om opbevaring og salg af narko tog Østjyllands Politi torsdag morgen kl. 09.43 ud til en adresse i Brabrand for at foretage en ransagning.

På adressen fandt politiet frem til over et kilo hash samt flere tusinde kroner i kontanter, der formodes at stamme fra salg af narko.

Både kontanter og hash blev beslaglagt, og en 31-årig mand blev sigtet i sagen.

**

 

Kobbertyveri i Randers 

Østjyllands Politi modtog torsdag kl. 11.28 en anmeldelse om, at der på en adresse i Randers var blevet begået indbrud i perioden fra fredag d. 10. marts kl. 00.00 og frem til torsdag formiddag.

Fra adressen på Clausholmvej i Randers SØ havde ukendte gerningsmand på ulovlig vis skaffet sig adgang til stedet, hvorfra der var blevet stjålet flere hundrede meter kobbertråd til en samlet værdi af et par hundredetusinde kroner.

Østjyllands Politi har foretaget sporsikring på stedet og efterforsker sagen nærmere.

**

Kørte bil med kniv og hash gemt i et hulrum

En patrulje fra Østjyllands Politi tog torsdag kl. 17.00 kontakt til personerne i en personbil, der holdt parkeret på Trille Lucassens Gade i Brabrand.

I bilen fandt patruljen frem til en større kniv og mere end hundrede gram hash og skunk, som lå gemt under et hulrum ved gearstangen. Bilens 21-årige mandlige fører blev sigtet for begge de ulovlige besiddelser, og både kniv og hash blev beslaglagt.

**

 

Færdsel:

Torsdag kl. 10.16 skete der et færdselsuheld på Vorrevej i Løgten, hvor en 93-årig mandlig bilist påkørte en metalbom i et solouheld. Ingen personer kom til skade i forbindelse med episoden, hvor der dog skete en smule materiel skade.

En 43-årig kvindelig bilist blev tirsdag aften sigtet for at køre bil i narkopåvirket tilstand, da hun blev standset af en patrulje fra Østjyllands Politi på Rodalsvej i Malling. Hun blev i samme forbindelse anholdt.

En 25-årig mandlig bilist blev torsdag eftermiddag bragt til standsning, da han kom kørende på Lyngsiesvej i Åbyhøj. Han blev sigtet for at køre bil i hashpåvirket tilstand og anholdt. Han blev fundet i besiddelse af en joint og sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer. Han blev ligeledes sigtet for at køre bil uden gyldigt kørekort, mens bilens ejer – en 61-årig kvinde – blev sigtet for at lade en person uden kørekort køre hendes bil.  

**

 

Indbrud:

Der er det seneste døgn anmeldt seks indbrud i privat beboelse:• På Skovhegnet i Langå begået onsdag d. 15/3 mellem kl. 18.00 og kl. 21.00
På Hvedebakken i Hammel begået mellem onsdag d. 15/3 kl. 16.00 og torsdag d. 16/3 kl. 09.15
På Enghavevej i Langå begået onsdag d. 15/3 mellem kl. 18.30 og kl. 22.30
På Præsteager i Lisbjerg begået torsdag d. 16/3 mellem kl. 16.15 og kl. 20.35
På Rønvangen i Hinnerup begået torsdag d. 16/3 mellem kl. 12.15 og kl. 22.03
På Rødtjørnevej i Laurbjerg begået torsdag d. 16/3 mellem kl. 17.50 og kl. 23.40
 
Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Østjyllands Politi.
Kilde: Østjyllands Politi