Nyt fra Randers i politiets døgnrapport

Profilbillede

Randers er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Grundlovsforhør i Retten i Randers kl. 10.00

Østjyllands Politi fremstiller onsdag kl. 10.00 en 30-årig mand i grundlovsforhør i Retten i Randers. Han sigtes for narkokørsel, kørsel uden førerret og for at have bragt andres liv og førlighed i fare, da han tirsdag formiddag forsøgte at køre fra politiet på sin motorcykel. 

En patrulje bemærkede tirsdag kl. 10.00 den 30-årige, da han kørte på Dronningborg Boulevard i Randers C, og da den 30-årige opdagede politibilen, gassede han op og forsøgte at køre fra patruljen. Under eftersættelsen kørte han to gange over for rødt lys, ligesom han kørte op på en cykelsti, hvor han med høj fart kørte meget tæt forbi to vejarbejdere, som blev nødt til at springe til side for ikke at blive ramt. 

Omkring krydset Dronningborg Boulevard/Udbyhøjvej satte den 30-årige farten helt ned, og betjentene, der havde eftersat ham, kørte ind foran ham. Her gassede den 30-årige pludseligt op og ramte ind i politibilen, inden han kørte videre. Han nåede dog ikke langt, inden han standsede og blev anholdt. 

Da den 30-åriges kørsel betragtes som vanvidskørsel, blev hans motorcykel beslaglagt med henblik på konfiskation. 

Opdatering på grundlovsforhør: Den 30-årige blev varetægtsfængslet i 4 uger. Han nægter sig skyldig. Han kærede ikke kendelsen. 

**

 

Grundlovsforhør i Retten i Randers kl. 13.00

Østjyllands Politi fremstiller onsdag kl. 13.00 en 23-årig mand i grundlovsforhør i Retten i Randers. Han sigtes for narkosalg i en sag, hvor der i forvejen er flere personer varetægtsfængslet. 

Anklagemyndigheden anmoder om lukkede døre ved grundlovsforhøret, og Østjyllands Politi ønsker p.t. ikke at oplyse yderligere i sagen. 

**

52-årig kvinde afgået ved døden efter færdselsulykke

En 52-årig kvinde døde tirsdag af sine kvæstelser efter en færdselsulykke på Nordjyske Motorvej. 

Tirsdag kl. 12.32 fik Østjyllands Politi en anmeldelse om, at der var sket et uheld på E45 i nordgående retning mellem afkørslerne ved Hadsten og Sønder Borup. En lastbil var kørt op bag i en bil, så den var blevet skubbet op i en anden lastbil. 

Den 52-årige kvinde, der var fører af personbilen, blev efterfølgende kørt med ambulance til hospitalet, men hun afgik senere ved døden. 

Ingen af de andre involverede i ulykken kom umiddelbart alvorligt til skade. 

Den 35-årige mand, der førte lastbilen, som kørte op bag i bilen, blev efterfølgende sigtet i sagen. 

En bilinspektør skal nu forsøge at klarlægge de nærmere omstændigheder omkring ulykken. 

**

 

Færdsel

Tirsdag kl. 14.25 skete der et færdselsuheld på Djurslandsmotorvejen i Skødstrup. En 78-årig kvindelig bilist kørte op bag i en bil ført af en 57-årig mand. Ingen af parterne kom umiddelbart alvorligt til skade. Den 78-årige blev sigtet for ikke at have holdt nok afstand til den forankørende. 

Tirsdag kl. 20.10 blev en 27-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Thorvaldsensgade i Aarhus C. Han blev desuden sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer, da patruljen fandt en mindre mængde hash på ham. 

**

 

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt to indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds. 

På Demstrupvej i Demstrup begået tirsdag d. 20/9 mellem kl. 7.00 og kl. 16.00
På Sandmosevej i Højbjerg begået tirsdag d. 20/9 kl. 15.08

Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Østjyllands Politi.
Kilde: Østjyllands Politi