Nyt fra Randers i politiets døgnrapport

Profilbillede

Randers er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Der er p.t. ingen planlagte grundlovsforhør i kredsen i dag. 

14-årig kørte galt på stjålet motorcykel

Østjyllands Politi fik mandag kl. 20.45 en anmeldelse om, at en ung mand havde stjålet en motorcykel fra en privatadresse ved Skødstrup. En 37-årig mand havde sat sin motorcykel til salg på nettet, og han havde lavet en aftale med en mulig køber, der kom for at se på motorcyklen og få en prøvetur. 

Det endte dog med, at den unge mand aldrig kom tilbage fra prøveturen, og den 37-årige anmeldte derfor sagen til politiet. 

Kort efter opdagede en patrulje den stjålne motorcykel på Ryhavevej tæt på Åby Ringvej. Her eftersatte politiet motorcyklisten, der ikke frivilligt ville standse. 

Det endte dog galt, da han efter en kortere eftersættelse mistede kontrollen over motorcyklen og kørte ind i et hegn og væltede. Føreren viste sig at være en kun 14-årig dreng, som havde fået nogle brud på benet, som han blev kørt til behandling for. 

Drengens forældre og de sociale myndigheder blev underrettet, og motorcyklen blev leveret tilbage. 

Hvis du har en bil, motorcykel eller andet køretøj til salg og en mulig køber vil have en prøvetur, så husk at du har pligt til at sikre dig, at vedkommende har et gyldigt kørekort. Bed evt. om noget id i pant, inden du låner køretøjet ud.  

**

 

Anmeldte røveri i Tilst

En 39-årig mand kontaktede mandag kl. 23.46 politiet og fortalte, at han kort forinden havde været udsat for et røveri på Havkærvej i Tilst. Ifølge den 39-årige havde han parkeret sin bil på stedet, og da han vendte tilbage til den, så han to unge mænd gå rundt ved bilen. 

Da han kom hen til dem, tog den ene hånden nede i lommen og sagde han havde en kniv. Herefter bad han den 39-årige åbne bagagerummet. I bagagerummet lå en taske med en computer, som mændene løb afsted. 

Østjyllands Politi efterforsker nu sagen nærmere. 

**

 

Færdsel

Mandag kl. 6.11 blev en 26-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Silkeborgvej i Aarhus C. 

Mandag kl. 10.30 skete der et færdselsuheld i krydset Skolegade/Hovbro i Aidt. En 88-årig mandlig bilist kørte ud i krydset og ramte sammen med en bil ført af en 32-årig kvinde. Ingen af parterne kom umiddelbart alvorligt til skade. 

Mandag kl. 13.22 skete der et færdselsuheld på Grøndalsvej i Viby. En 26-årig kvindelig bilist mistede kontrollen over sin bil og ramte ind i en lygtepæl i siden af vejen. Hun kom umiddelbart ikke alvorligt til skade. 

Mandag kl. 13.58 skete der et færdselsuheld i krydset Viby Ringvej/Søren Frichs Vej i Åbyhøj. En 30-årig kvindelig bilist kørte op bag i en bil ført af en 53-årig mand. Ingen af parterne kom umiddelbart alvorligt til skade. 

Mandag kl. 14.18 blev en 29-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Sumatravej i Aarhus C. Den 29-årige havde flere salgsposer med kokain i bilen, og han blev derfor også sigtet for besiddelse euforiserende stoffer med henblik på salg. 

Mandag kl. 14.42 skete der et færdselsuheld i en rundkørsel på Edwin Rahrs Vej ved Logistikparken i Brabrand. En 51-årig mandlig bilist mistede kontrollen over sin bil – formentligt på grund af et ildebefindende – og kørte ud i rabatten og ramte et skilt. Han kom umiddelbart ikke alvorligt til skade. 

**

 

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt fire indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds. 

På Helsted Husevej i Randers NB begået mandag d. 15/8 kl. 5.38
På Vestergade i Randers C begået mellem onsdag d. 10/8 kl. 20.00 og lørdag d. 13/8 kl. 11.00
På Lucernevej i Randers NV begået mandag d. 15/8 mellem kl. 8.20 og kl. 15.40
På Pindstrupvej i Auning begået mellem søndag d. 14/8 kl. 16.00 og mandag d. 15/8 kl. 17.30
 
Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Østjyllands Politi.
Kilde: Østjyllands Politi