Nybolig Bjørn & Ankersen er nu også Danmarks mest sælgende Nybolig forretning

Foto: Privat. De fire indehavere hos Nybolig Bjørn & Ankersen i Randers.
Profilbillede

Det går forrygende hos Nybolig Bjørn & Ankersen i Randers, der skød året i gang med en helt særlig kåring.

Fredag i uge 1 blev Nybolig Bjørn & Ankersen kåret som Danmarks mest sælgende Nybolig-forretning. Det skete ved Nybolig-kædens store årsfest, hvor 220 forretninger fra hele landet var samlet i Nybolig for at hædre dem, som har gjort det allerbedst.

Her løb den lokale Randersforretning med en af de tunge priser – og kunne gå derfra som Danmarks mest sælgende forretning.

"Vi er rigtig glade for at have modtaget den pris, som vi synes er den meste eftertragtede – nemlig salg, som jo er omdrejningspunktet i en ejendomsmæglerforretning," siger Christian Bjørn, som er én af de fire indehavere i Nybolig Bjørn & Ankersen.

Markedsleder

Ud over at få titlen som Danmarks mest sælgende Nybolig forretning, blev Nybolig Bjørn & Ankersen også tildelt titlen ”markedsleder”. Dvs. at forretningen er den, som lokalt har solgt flest boliger i sit markedsområde, der for Nybolig Bjørn & Ankersens vedkommende er Randers Kommune.

"Denne titel er vi selvfølgelig også meget glade for, og allermest fordi vi har opnået den de sidste 11 år i træk," forsætter Christian Bjørn.

Det skal fejres

Og det bliver det, når Nybolig Bjørn & Ankersen holder deres egen lille Nytårskur – drikker et glas champagne og spiser en pizza. Her ses lidt tilbage på det forgangne år, og rigtig meget på det kommende.

Hvad er forventningerne? Hvad efterspørger kunderne? Og hvordan er kampmoralen i forretningen?

"For der er ingen tvivl om, at vi også går efter alle de førstepladser, vi kan komme i nærheden af i 2023," lyder det enstemmig fra de fire indehavere. Christian Bjørn, Rasmus Moeskær, Mikkel Johnsen og Thomas Ankersen.

Tak til vores kunder

"Vi vil gøre vores bedste for at løse de opgaver, vores kunder ligger i vores hænder. Derfor er førstepladser og titler som markedsleder mv. lig med en stor tak til alle vores kunder. Uden dem var der ingen forretning – så stort tak til dem," slutter Christian Bjørn

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Christian Bjørn // Nybolig Bjørn & Ankersen - Randers