Ny storsejr sender Kristrup U17 til tops: “Det var dejligt med en fuldt fortjent sejr og gode indsatser over hele linjen"

Kristrup B sikrede sig en overbevisende sejr på hjemmebane mod Helsted Fremad IF med en slutresultat på 6-2. Kampen blev spillet på Aktivitetscenter Tirsdalen på kunstgræs.

Det var hjemmeholdet, der kom bedst fra start, og i det 39. minut lykkedes det Magnus Jensen at bringe dem foran med 1-0. Udeholdet formåede dog at svare igen i det 52. minut og udligne til 1-1. Men hjemmeholdet lod sig ikke slå ud og i det 56. minut scorede Mikkel Alazar og bragte dem på ny i front med 2-1.

Alazar var i hopla og i det 63. minut scorede han endnu engang og øgede føringen til 3-1. Hjemmeholdets Sebastian Kristensen ville også være med i festen og i det 67. minut scorede han til 4-1. Udeholdet formåede at reducere til 4-2 i det 69. minut, men det var ikke nok til at true hjemmeholdets dominans.

I det 76. minut scorede Kristensen sit andet mål og øgede føringen til 5-2. Kampen blev definitivt afgjort i det 80. minut, hvor Alazar scorede sit tredje mål og sikrede hjemmeholdet en overbevisende sejr på 6-2.

Efter kampen var hjemmeholdets træner, Jakob Pilgaard, meget tilfreds med holdets præstation.

“Det var dejligt med en fuldt fortjent sejr. Gode indsatser over hele linjen i dag,” lød det fra Pilgaard.

Pilgaard fremhævede især Mikkel Alazar, der var tilbage på holdet efter lang tid og scorede hele tre mål. Han roste også Magnus Jensens dominans på midtbanen og hans flotte assists. Træneren gav udtryk for sin tilfredshed over, at holdet er tilbage på ret kurs efter en dårlig indsats sidste søndag.

Pilgaard pegede på at holdet udførte den aftalte taktik til perfektion:

“Vi lagde ud med højt pres fra start i medvinden, hvilket gjorde at Helsted gik kolde til sidst, og sejren blev sikker. Derudover håndterede vores forsvar den svære vind flot.”

Selvom sejren var overbevisende, understregede Pilgaard stadig, at der var plads til forbedring. Han mente dog, at det var småting, de skulle kigge på, og at de kunne videreudvikle deres koncept og blive endnu dygtigere inden næste kamp.

Alt i alt var det en fantastisk præstation af Kristrup B, der sikrede sig en velfortjent sejr over Helsted Fremad IF. Kampens resultat: 6-2 til Kristrup B

Række: U17 Drenge Liga 3

Kilde: Træner Jakob Pilgaard, Kristrup B - U17 Drenge Liga 3