Nordøst-pigerne løb ind i ærgerligt nederlag mod Hald Ege Efterskole

Hald Ege Efterskole 2 tog imod Team Nordøst i en spændende håndboldkamp i HEE-Hallen på Hald Ege Efterskole. Hjemmeholdet formåede at sikre sig en sejr med resultatet 29-24.

Træneren for udeholdet, Christian Thomasen, udtrykte sin skuffelse over nederlaget og mente, at holdet ikke var klar fra starten af kampen. Dette var en ærgerlig situation for Team Nordøst, da de ikke formåede at finde deres rytme tidligt i kampen.

Dog fremhævede Thomasen også en af hans spillere, Karoline, for hendes præstation i anden halvleg. Han roste hende for hendes mange gode redninger, som var med til at holde holdet inde i kampen. Karoline stod rigtig fint i målet og bidrog til holdets forsøg på at komme tilbage i kampen.

Selvom spillet ikke var det bedste, var Thomasen tilfreds med holdets kampgejst i anden halvleg. Han mente, at spillerne kæmpede godt og gav alt, hvad de havde, for at forsøge at vende kampen til deres fordel. Selvom resultatet ikke gik deres vej, var det positivt at se holdets vilje til at kæmpe.

Inden næste kamp er der dog områder, som Thomasen mener, at holdet skal forbedre. Han nævner parathed og kvalitet i både forsvar og angreb som områder, der skal arbejdes på. Dette er vigtigt for holdet at fokusere på, så de kan stå stærkere i deres kommende kampe.

Næste kamp for Team Nordøst er søndag 19. november, hvor de skal møde Hornbæk Sportsforening 2 på Korshøjhallen. Der er kampstart kl. 13:50.

Kampens resultat: 29-24 til Hald Ege Efterskole 2
Række: U-17 Pige 2. Division

Kilde: Træner Christian Thomasen, Team Nordøst - U-17 Pige 2. Division