Nordøst-pigerne kæmper sig til sejr i lokalbrag

Team Nordøst U15 Piger (Foto: R. Olofsen)

Nørrevangsskolens Idrætshal lagde bane til søndagens lokalopgør mellem Team Nordøst og Randers KFUM i U15-pigernes A-række.

Team Nordøst formåede at hente sejren, med cifrene 16-17, hvilket bringer holdet på førstepladsen efter seks sejr og et nederlag i syv kampe. Fra træner, Christian Thomasen lyder det:

“Vi spillede rigtig god håndbold i de første 30 min, hvor angrebet var godt og vores forsvar stod godt.”

Men holdet gik ned i kadence mod kampens slutfase, hvilket var til bekymring for Thomasen, der dog bare glæder sig over at de to point røg i banken alligevel:

“Vi var kollektivt gode de første 30 minutter, og faldt som et hold i de sidste 10 minutter. Men heldigvis kunne vi tage sejren alligevel.”

Team Nordøst skal i kamp igen mod Viborg HK søndag den 11. december. Kampen fløjtes op i Vibocold Arena, Viborg klokken 13:30.

Kampens resultat: 16-17 til Team Nordøst Randers
Række: U15 Piger A

Kilde: Træner Christian Thomasen, Team Nordøst Randers - U15 Piger A