Nordøst-piger trak fra KFUM efter pausen: “Vi stod rigtig godt i vores forsvar og spillede noget god håndbold”

Team Nordøst U15 Piger 2. Division (Foto: Privat)

I søndags mødtes Team Nordøsts U15-piger og Aalborg KFUM i en spændende håndboldkamp, som endte med en sejr til Team Nordøst på 20-15. Efter en lige 1. halvleg, hvor begge hold leverede en god indsats, trak Team Nordøst fra i 2. halvleg og sikrede sig en fortjent sejr.

Team Nordøsts U15-piger spillede en solid kamp med god taktisk disciplin og flot samarbejde på banen. Holdet formåede at holde hovedet koldt og spillede med styrke og overblik i begge halvlege.

Holdets træner, Christian Thomasen, var meget tilfreds med holdets præstation i kampen. Han roste især Marie og Malou for deres flotte præstationer på banen. Begge spillere viste stor vilje og godt spil, og var afgørende for holdets sejr.

“En lige 1 halvleg, men i 2. halvleg spillede vi rigtig godt og trak fra. Vi stod rigtig godt i vores forsvar og spillede noget god håndbold i angrebet. Marie spillede en god kamp, mens Malou gjorde det rigtig fint i forsvaret.”

På søndag den 26. marts møder Team Nordøst Visse IF. Kampen fløjtes i gang klokken 12:50 i Gughallen.

Kampens resultat: 20-15 til Team Nordøst
Række: U15 Piger 2. Division

Kilde: Træner Christian Thomasen, Team Nordøst Randers - U15 Piger 2. Division