Noah er autodidakt iværksætter-nørd

Profilbillede
dato

NBR Solutions er en IT-udviklings og konsulentvirksomhed, som formår at samle en fuld udviklingspakke til deres kunder. 

NBR Solutions arbejder med alle størrelser IT-projekter og er med under udviklingen af både de store systemer, men også de små hjemmesider og webshops. De har samlet et hold af dygtige folk, som består af SEO-eksperter, markedsførings-eksperter, udviklere, projektledere og sælgere. Derfor kan de med stolthed fortælle, at deres team udvikler løsninger for deres kunder hurtigt, effektivt og professionelt. 

I spidsen for NBR Solutions står Noah Böhme Rasmussen, som ønsker at være den unge og friske iværksætter-nørd i sine kunders øjne. “Nørd er helt bevidst. Jeg har et enormt kendskab indenfor IT. Vi har både IT-kyndige kunder og kunder, der har udfordringer, når der skal sendes en e-mail, så det er vigtigt at favne det menneskelige såvel som det tekniske. Jeg bliver på denne måde bindeled mellem kunder og udviklere”.


Noah er lokal og bor lidt udenfor Randers, hvor han også er vokset op. Han har ikke taget den almindelige vej, men har uddannet sig ved at tage kurser og forløb og er langt hen ad vejen autodidakt, som man siger. Han har dog beskæftiget og studeret softwareudvikling i 3-4 år og fortæller, at han trækker på sine dygtige medarbejderes faglige indsigt og sit store netværk, når der skal findes den rette løsning til kunderne. 

NBR Solutions blev stiftet i starten af året, men Noah forklarer, at han siden begyndelsen har arbejdet mange timer om ugen, fordi efterspørgslen på arbejdet er så stor, og kunderne kommer fra hele landet. Det gør dog ikke så meget. Noah er nemlig utrolig passioneret omkring, det han laver og er ikke bange for at udfordre sig selv og sine kollegaer.

Som et resultat deraf kan den selvlærte iværksætter-nørd også være stolt af at fortælle, at han hele tiden har gang i mange sjove projekter af forskellig størrelse. Han sidder i kontorfælleskabet Bymakers, som har givet ham vigtige forbindelser herunder hans to mentorer, som er “... to kick-ass iværksættere, som jeg (Noah, red.) kan spejle mig i”.

Noahs drive og hans praktiske erfaring er ikke til at tage fejl af. Du kan læse mere om NBR Solutions på deres hjemmeside. Her kan du se eksempler på de cases, som virksomheden har arbejdet med og kontakte Noah for at se, hvad ham og hans team kan tilbyde dig. 

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: NBR Solutions / Noah Böhme Rasmussen