Nielsen og Søndergaard afslører spændende fremtidsplaner

Nielsen og Søndergaard på Mariagervej 131 i det nordvestlige Randers (Foto: Privat)
Profilbillede
dato

Autoværkstedet Nielsen og Søndergaard udvider og samler alle deres ydelser under samme tag.

Der sker spændende ting hos værkstedet Nielsen og Søndergaard ApS. Indehaver Michael Winther løfter her sløret for fremtidsplanerne for virksomheden. Alt skal samles i samme bygning, og derfor er de gået igang med at udvide deres mekaniske værksted: 

“Vi er ved at skalere op på vores mekaniske værksted, da vi nu har fået mulighed for at lade virksomheden vokse. Nielsen & Søndergaard har altid stået for høj kvalitet på plade og lakeringsarbejde. Nu laver vi også alt mekanisk arbejde og har dermed alt samlet under et tag,” fortæller indehaveren

 Samtidig med at Nielsen og Søndergaard oplever fremgang, understreger Michael Winther, at de er opsatte på at give noget tilbage til lokalsamfundet. 

“Vi har sponsoreret en multi-bane på Vestervangsskolen i Randers og vi har lavet en kampagne i Magasinet Bolig forbedring,” lyder det fra Michael Winter.

Han peger på, at man finder virksomhedens styrke i, at de udfører flere forskellige ydelser inden for det samme fag. 

“Vi fokuserer meget på at lave forsikringsskader, da vi kan lave alt, på de biler vi får ind. Vi er pladesmed, mekaniker og autolakerer i et firma. Det gør vi for at øge omsætningen og nå ud til flere privatkunder, især med forsikringsskader da vi er rigtig gode til at håndtere dem.” siger Michael

Du finder meget mere om Nielsen og Søndergaard på deres Facebookside og hjemmeside.

Besøg Nielsen og Søndergaard på adressen Mariagervej 131 i 8920 Randers NV.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Nielsen og Søndergaard ApS