Niels Erik Wegger stiller op for Venstre til KV21

Niels Erik Wegger stiller op for Venstre til KV21
Profilbillede

Blå Bog

41-årige Niels Erik Wegger stiller op for Venstre til kommunalvalget i Randers Kommune. Niels er født og opvokset i Bjerby, 6 km. nord for Randers. Han har boet vidt omkring: Holstebro, Sønderborg, Aarhus, København, England, Skotland, Serbien og Australien.

Hvad betyder din opstillingskommune for dig?
Randers har så meget mere at byde på, end det vores nuværende byråd formår at gøre det til. De er simpelthen imod fornyelse og forandring.
Randers betyder så meget for mig, fordi vi har bevist at en forstad sagtens kan levere underholdning og oplevelser. Fordi vi som borgere har en humor og ironi omkring os og det vi er. Vi er en gammel arbejder-kommune som er vandt til at knokle og samtidig hygge os.

Hvorfor stiller du op til kommunalvalg 2021?
Der skal nye kræfter til. Nye og store visioner kræver nye hjerner, andre måder at tænke på. Evnen til at turde at tage de dristige beslutninger, for at opnå det nødvendige paradigmeskifte for byen, formår det siddende byråd ikke.

Hvad er dine politiske mærkesager?
- Friluftsliv, Natur og sport
- Landdistrikter og Landbrug
- Børn og unge

Hvad er det første, du vil gå i gang med, hvis du bliver valgt?
Opretter område ude i naturen til brug i uddannelses øjemed. Undervisning i naturen, til fri afbenyttelse for udd. institutionerne i Randers. Man kan sige, en slag ude-kontorer. Skulle give mere ro og bedre koncentration til at fordybe sig i arbejdet/læring.

Hvad er dine fritidsinteresser?
Jagt, Ski, friluftsliv/hiking, MC, Crossfit

Eventuelle politiske holdninger og meninger i dette portræt tilhører kandidaten og er derfor ikke et udtryk for redaktionens holdning og mening
Kilde: Niels Erik Wegger