Mor skal hyldes og takkes: Smykkedesigner Helga Winther holder ekstra åbent på Mors Dag

Smykkedesigner Helga Winther fejrer Mors Dag ved at holde ekstraordinært åbent i butikken på Torvet 5 (Foto: Privat)
Profilbillede
dato

Smykkedesigner Helga Winther fejrer Mors Dag ved at holde ekstraordinært åbent i butikken på Torvet 5 i Mariager. Søndag den 14. maj er dagen, hvor mor hyldes og takkes for alt det, hun gør.

Helga Winther vil være i butikken fra kl. 11.00 - 16.00, og det er en oplagt mulighed for at komme forbi og se deres store udvalg af smukke vintage smykker i deres Showroom.

Men det er ikke kun smykker, som er på programmet denne dag. Måske mangler du en fin gave til din mor i sidste øjeblik eller vil tage på en lille hyggetur med hende. Så hvorfor ikke lade turen gå til det skønne, idylliske Mariager og nyde hyggen på det gamle, brostensbelagte torv.


Showroom-udstilling (Foto: Privat)

Du er også velkommen til at besøge butikken på andre dage, hvis du ikke har mulighed for at komme forbi på Mors Dag. Hos Helga Winther er der altid et stort udvalg af smykker og andre fine ting til enhver lejlighed.

Så kom forbi og gør dagen ekstra speciel for din mor ved at finde en unik gave, som vil bringe smil og glæde. Hos Helga Winther er der noget for enhver smag, og du vil med sikkerhed finde noget, der kan friste.

Dato: 14-05-2023
Tid: 11:00-16:00
Sted: Torvet 5
Tilmelding: Der er ingen tilmeldingsbehov til arrangementet. Adgangen er gratis.

Du finder meget mere om Smykkedesigner Helga Winther på deres Facebookside og hjemmeside.


Ved Helga Winther kan man få flotte vintage smykker, i både guld og sølv (Foto: Privat)

Kilde: Smykkedesigner Helga Winther