Mød Carsten der har drevet Tonerland.dk i 11 år: “Det har været en kæmpe succes”

Carsten købte Tonerland.dk tilbage i 2012, og siden har det været en kæmpe succes, fortæller han. (Foto: Privat)
Profilbillede
dato

Carsten Eghoff har haft en imponerende rejse som ejer af Tonerland.dk i Randers. Efter at have søgt efter den rette webshop i lang tid, fandt han Tonerland til salg i 2012 og slog hurtigt til.

På blot en uge blev forretningen flyttet fra Aalborg til Randers og etableret på Carstens lille kontor på Haraldsvej. Siden da har Tonerland.dk oplevet en kontinuerlig vækst, hvilket har ført til to yderligere flytninger.

“Jeg havde i en lang periode søgt efter en webshop, og da Tonerland.dk kom til salg, var jeg ikke længe om at slå til. I løbet af en uge, var tonerland flyttet fra Aalborg til Randers. Derefter er det gået stærkt, og jeg er flyttet to gange,” fortæller Carsten og fortsætter:

“Først til Engelsholmvej i Randers SV, som var en lagerbygning. For tre år siden købte jeg så butikken på Grenåvej 11 Randers SØ. I butikken kommer der flere og flere kunder forbi og henter/køber der printerpatroner. Så det har været en kæmpe succes.”


Carsten ude foran butikken på Grenåvej (Foto: Privat)

En almindelig arbejdsdag i Tonerland.dk
Carsten er den eneste ansatte, udover hans søn, som kommer forbi i løbet af eftermiddagen og hjælper til, så han har rigeligt at se til. Han fortæller, hvordan en helt almindelig arbejdsdag foregår for ham:

“Jeg starter hver morgen mellem 5:30 og 6:00 med at pakke ordrer, der er kommet på webshoppen i løbet af aften og natten. Derefter står den på regnskab og en kop kaffe,” siger han med et smil og fortsætter:

“Så er jeg klar til at åbne butikken omkring kl 9:00. Jeg har dog kunder der kommer før kl. 9, da jeg jo er der alligevel. Resten af dagen går med at pakke ordrer, tage telefon, ekspedere kunder i butikken, vedligeholdelse af webshoppen, indkøb af varer osv. Der er nok at se til. Heldigvis har jeg hjælp fra et eksternt lager der pakker nogle af varerne for mig. Der er altid travlt, så dagen flyver afsted.”

Det bedste ved jobbet
Når Carsten bliver spurgt om, hvad der er det bedste ved at arbejde i Tonerland.dk, lyder svaret prompte: kundekontakten. 

“Jeg har kunder fra den private forbruger, der skal have en enkel printerpatron også op til nogle af landets største virksomheder. Jeg er især glad for den opbakning, jeg har fået, fra mange lokale virksomheder,” siger Carsten.

Carsten Eghoff har med sin passion og dedikation formået at opbygge og drive Tonerland.dk med stor succes i Randers i 11 år. Hans fokus på kundeservice og tilfredshed har sikret, at Tonerland.dk er blevet et pålideligt sted for kunderne at købe deres printerbehov.

Du finder meget mere om Tonerland.dk på deres Facebookside og hjemmeside.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Tonerland