Modulterrassen tilbyder skræddersyede terrasser og altaner

Glasgelænder og hårdtræ-terrassebrædder (Foto: Modulterrassen)
Profilbillede
dato

Hos Modulterrassen er de efter et år med fokus på at skabe de rigtige rammer for virksomheden klar til at komme ud til kunderne med deres individuelle løsninger. 

I Randers SØ finder man Modulterrassen. Mændene bag driver tømrervirksomheden SK Tømrer & Snedker ved siden af, som for nyligt vandt Børsens Gazelle-pris. De har over femten års erfaring på bagen.

De ejer også Modulterrassen, hvor de er eksperter i terrasser og altaner, og de fokuserer på at finde individuelle skræddersyede løsninger til deres kunder. Søren Kaasgaard Kristensen er direktør og daglig leder hos virksomheden, og han forklarer, at det hos Modulterrassen altid er vigtigt, at den gode kvalitet og service er til stede. 

“Vi lever højt på kvalitet og overholdte aftaler. Kunden er altid i fokus, og vores mål er at give dem en god oplevelse.”

“Vi har hurtig levering og har et produkt, som er gennemtestet og kan tilpasses til stort set alle opgaver,” slår Søren Kaasgaard Kristensen fast. 


Høj terrasse fra 1.sal (Foto: Modulterrassen)

Løsninger der passer til alle 
Direktøren uddyber med, at de hos Modulterrassen altid går det ekstra skridt for at finde den helt rigtige løsning. 

“Vi leverer terrasser og altaner. Vores koncept passer perfekt til huse med høj kælder eller en skrånende grund. Vi kan lave terrasser fra 50cm over niveau til 400cm i højden. Via vores hjemmeside Modulterrassen.dk er det muligt selv at designe sin terrasse og få en pris med det samme. Her kan både vælges belægning og gelænder type.” 

"Herudover kan vi levere terrassen på 3-4 arbejdsdage og som regel montere den inden for ca. 4 uger. Det er også muligt selv at montere,” lyder det fra Søren Kaasgaard Kristensen. 

Grundstenen til virksomheden blev lagt tilbage i 2021. Efter opkøb og overtagelser opstod Modulterrassen den 1. Januar 2022. 

“Modulterrassen Aps startede ved et opkøb. Vi havde fra 2018 frem til 2021 solgt og monteret terrasser for Dolle. Vi blev så i slutningen af 2021 tilbudt at købe og overtage hele deres terrassekoncept for hævede terrasser. Dette faldt på plads 1.januar 2022, hvorefter ModulTerrassen startede,” forklarer Søren Kaasgaard Kristensen. 


Komposit terrassebrædder (Foto: Modulterrassen)

Høje forventninger
Det første år har afspejlet, at Modulterrassen stadig er en spritny forretning, og meget af tiden er gået med, at få styr på alt det man skal have på plads, når man sætter en ny virksomhed i søen. Søren Kaasgaard Kristensen glæder sig til, at de i det nye år kan få gang i salget og give deres kunder en masse gode oplevelser.

“Vi har det første år brugt meget tid og energi på overtagelse, opstart af hjemmeside og at blive synlig på sociale medier. Derudover har vi fået hele varelageret og vores underleverandører på plads. 2023 skal gerne være året, hvor vi kommer ud over rampen og får gang i salget,” fortæller Søren Kaasgaard Kristensen.

Du finder meget mere om Modul Terrassen Aps på deres Facebookside og hjemmeside.

Besøg Modul Terrassen Aps på adressen Søndergårdsvej 4, 8960 Randers SØ.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Modul Terrassen Aps