Mistænkt til knivdrab fremstilles i grundlovsforhør

Profilbillede
dato

Den dreng, der blev anholdt i forbindelse med drabet på en 15-årig dreng i Grenaa søndag aften, fremstilles mandag i grundlovsforhør i Retten i Randers. Han sigtes for manddrab.

Østjyllands Politi fik kl. 17.47 en anmeldelse om et knivstikkeri på Stationsplads ved Grenaa Station, og kort efter var flere patruljer på stedet. En 15-årig dreng var blevet alvorligt såret, og han blev hentet i ambulance, men hans liv stod ikke til at redde. 

 

Politiet fik hurtigt spærret området omkring gerningsstedet af, og der blev søgt efter spor og afhørt flere vidner. Klokken 19.10 blev en 15-årig dreng så anholdt og sigtet til sagen. 

”De to drenge kender hinanden, og det ser ud til, at de har haft en eller anden form for uoverensstemmelse, der søndag aften endte i en konfrontation. Vi ser ingen tilknytning til bandemiljøet, og det er ikke et opgør i det kriminelle miljø, så det er ikke den retning, vi efterforsker.  Det tyder på, at det er nogle stridigheder, der er eskaleret, men vi er i fuld gang med at afdække, hvad der er gået forud for drabet,” siger vicepolitiinspektør Flemming Nørgaard. 

 

Lokalpolitiet synligt til stede i byen

Lokalpolitiet i Grenaa vil i løbet af mandag være til stede omkring stationen og andre steder i byen, hvor de vil være klar til at få en snak med borgerne i byen. 

Østjyllands Politi hører fortsat gerne fra vidner, der kan have set episoden søndag aften. Har du oplysninger, kan du kontakte politiet på tlf. 114. 

Ved grundlovsforhøret klokken 11.00 vil anklagemyndigheden anmode om lukkede døre, og Østjyllands Politi ønsker p.t. ikke at oplyse yderligere detaljer om sagen. 

 
Denne artikel er skrevet af Martin Johannes Madsen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Østjyllands Politi.
Kilde: Østjyllands Politi