Mia Knudsen scorede seks i sand Romalt-opvisning

Romalt IF Kvinderserie Vest (Foto: Henrik Andersen)

Lørdagens møde mellem Romalt IF og MorsØ FC på RMS Park Romalt bød på en 9-1-sejr til hjemmeholdet.

Assistenttræner Henrik Andersens umiddelbare reaktion på lørdagens kamp er:

“En opvisning i effektivt angrebsfodbold, der viste at selv om man vandt Jyllandsserien i foråret med max-point, så er der et stykke vej til toppen af Kvindeserien. Vi var endda hårdt ramt af skader og sygdom i dagens kamp, men alligevel var forskellen på de to hold stor. I store perioder af kampen foregik alt spillet på Morsø’s halvdel.”

Romalt IF-mandskabet havde momenter, der især begejstrer assistenttræneren:

“Vores spil i de små områder imellem Morsø’s tætpakkede defensiv. Der blev spillet hurtigt og teknisk flot spil ved flere af målene. Da Mia Knudsen samtidig var effektiv foran mål med 6 kasser, var det en hård opgave for Morsø at besøge RMS Park.”

Men Henrik Andersen understreger at lørdagens opgør, var en stærk holdpræstation:

“Holdet. Det var en flot indsats af alle spillere.”

Med hjemmesejren i hus kan Romalt IF nu se frem til, at de i den kommende runde møder Vejgaard B på RMS Park Romalt lørdag den 3. september klokken 13:00.

Kampens resultat: 9-1 til Romalt IF
Række: Kvindeserie Vest - Efterår 2022

Mål
17'1-0Mia Knudsen
22'2-0Caroline Jensen
31'3-0Mia Knudsen
37'4-0Mia Knudsen
61'4-1Astrid Timmers
62'5-1Mia Knudsen
65'6-1Fria Brix
67'7-1Mia Knudsen
77'8-1Mia Knudsen
83'9-1Fria Brix
Kilde: Assistenttræner Henrik Andersen, Romalt IF - Kvindeserie Vest - Efterår 2022